Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował poprawnie juniora nr 119. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :DP 18 30 U3J2uZ6.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag1231 - oddział rycerzy zakonu krzyżackiego pod wodzą Mistrza Hermanna von Balka założył na brzegu Wisły gród, który stał się zaczątkiem dzisiejszego Torunia.
-
Jaki To Junior
BeitragKaruzela z juniorami kręci się dalej. Jest junior nr 119. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.26 marca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 65 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za popra…
-
Jaki To Junior
BeitragNiedziela wieczór godz. 19:36 wiec czas na JTJ. Mam dobra wiadomość dla jednego z Was. Juniora prawidłowo wytypowali Gorgoń89 i torresik76 Ale to Gorgoń89 był pierwszy i to on zgarnia 6.000.000 (proszę o kontakt w grze) Gratulacje !!! A oto junior:N 17 30 utpK1OA.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZitat von krzysiek9427: „BR 30 19 N 40 18 PP 35 16 OŚ 30 16 DP 40 17“ Raz. Każdy może tylko raz podać swoje typy.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 118. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.15 marca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 E…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: OŚ 18 30 jxX2NiU.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZitat von michallisk: „Tak zgadza się . Poczekajmy najpierw na juniora.“ Kto czeka ten się doczeka. Jest junior nr 117. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 1 marca roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszem…
-
Jaki To Junior
BeitragTak zgadza się . Poczekajmy najpierw na juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior: PP 18 35 6VNcCds.jpg
-
Liczymy do 1000
BeitragZnak UN 1202 należy do kategorii znaków ostrzegawczych, związanych z konwencją ADR. To skrót angielskiej nazwy: European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road, będącej umową regulującą wszystkie zasady i warunki przewozu drogowego materiałów niebezpiecznych. UAZjELN.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragSilnik nie daje nam odpocząć. Jest nr 116 Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 20 lutego roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie …
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na wyniki typowania. Junior nr 115 nie miał tajemnic przed Gorgoń89. Gratuluję wygrania 8.000.000 Proszę o kontakt w grze. A oto junior:OZ 16 30 GJxZKjB.jpg
-
Zitat von VexVexowski: „Trener Juniorów na ten moment ,,wpycha" na siłę do zespołu zawodnika bez możliwości zdecydowania, czy chcemy mieć takiego juniora w zespole.“ Kolego VexVexowski każdego juniora możesz wywalić. Tego co wpycha Ci na siłę trener (koszt wywalenia 1 Euro) i tego co już przyjąłeś i masz go w kadrze ( płacisz tylko odszkodowanie) . Napiszę więcej. Każdego zawodnika i pracownika możesz usunąć. Wystarczy zapłacić odszkodowanie. Więc twoja propozycja wynika z nieznajomości tej gry.
-
Jaki To Junior
BeitragNastępny junior do odgadnięcia. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 12 lutego roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora je…
-
Jaki To Junior
BeitragZnowu nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 8.000.000 A oto junior :N 18 55 NkLRgJ5.jpg
-
Spośród tych zespołów wybieramy drużynę roku 2022: BuenosAmarenoS - Olo96 Marsylia AFC - MaksymAFC FC Cyganka - Dagmarina Jaga 1 - Piotr12 Grzegorzko - Dodosio Internazionale Wodzisław Śląski - kmita Radomiak RKS 1910 - szerszen30 Miło mi poinformować, że drużyną roku 2022 zostaje BuenosAmarenoS menadżera Olo96. Nagroda jaką support przewidział to 10.000.000 waluty w grze. GRATULACJE !!! A tak się przedstawiały poszczególne wyniki głosowania: rpekSH2.jpg W przypadku gdy dwie lub więcej drużyn zd…
-
Najprzyjemniejszy dla oka profil klubu wybieramy spośród : - FC Cyganka - Dagmarina - Villarreal Club de Fútbol - Kiełpik - Wawa - Mazi - FC BAYERN MÜNCHEN - Seba Według społeczności FBC najfajniejszy klubowy profil ma zespół FC Cyganka menadżera Dagmarina. Nagroda jaką support przewidział to 10.000.000 waluty w grze. GRATULACJE !!! A tak się przedstawiały poszczególne wyniki głosowania: RTNmWZt.jpg
-
Nominowani w tej kategorii są : - Villarreal Club de Fútbol - Kielpik - Liverpudlian FC - Kameleon - TI AMORE - Jolka - KSG BARTEK - ksg bartek - Huta Jazz - kOsA1976 - thorrgall - thorrgall - KP Gastro Pathology Auu - Maniek Mordo - SC Kolobrzeg - Lisa-xD - Grzegorzko - Dodosio Tytuł najładniejszego loga na polskim serwerze w roku 2022 zdobywa..............Liverpudlian FC menadżera Kameleon. Nagroda jaką support przewidział to 10.000.000 waluty w grze. GRATULACJE !!! A tak się przedstawiały pos…