Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 764.
-
Nominowani w tej kategorii : -KS Iłżanka Baranów - danif --- 4x Mistrzostwo Ekstraklasy , 1x Liga Europy -FC PZGW - Hary Kejn --- 2 mistrzostwa grając i trenując cały czas bez CR -Dziki Wschód - John Wayne -Jaga 1 - Piotr12 -FC.Jamajka - Zimny69 --- gra w Futbolcup od 100 lat nigdy nie miał tak dobrego roku -GIEKSA JASTRZĘBIE - Gieksiarz62 --- 3 mistrzostwa Ekstraklasy. W tej kategorii 1 miejsce zdobywa KS Iłżanka Baranów, menadżer danif Nagroda jaką support przewidział to 10.000.000 waluty w gr…
-
Do projektu roku 2022 zostały nominowane : -Liga Towarzyska - prowadzący kol. woooojtaaaas -Puchary Futbolcup LM/LE/UECL - prowadzący kol. sunshaine -Turniej BTF - Serwer - prowadzący kol. lokario BTF -Jaki To Junior - prowadzący kol. michallisk -Szczyt FutbolCup - prowadzący stow. G8 Miło mi poinformować, że projektem roku 2022 została Liga Towarzyska prowadzona przez kolegę woooojtaaaasa. Nagroda jaką support przewidział to 10.000.000 waluty w grze. GRATULACJE !!! A tak się przedstawiały poszc…
-
W tej kategorii były dwie nominacje. Tylko jedna osoba zasługiwała na ten tytuł. Użytkownikiem Forum i Gry w roku 2022 nie mógł zostać nikt inny tylko menadżer sunshaine z zespołu Legia...(L)...Warszawa. Nie będę uzasadniał tego wyboru bo jest on oczywisty. Chciałbym tylko przypomnieć wywiad z sunem z 2011 roku, przeprowadzonym w ramach 60 sekund z menadżerem. Niech to będzie taki hołd dla Niego. Kolejnym graczem, którego chcieliście przepytać jest sunshaine - menadżer klubu Legia...(L)...Warsza…
-
Jaki To Junior
Beitrag114 junior w konkursie. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 5 lutego roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam. Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :BR 18 60 dENHIdR.jpg
-
Gala FutbolCup
BeitragZgodnie z obietnicą złożoną na discordzie i na czacie w grze, dziś o 20:10 zostały rozlosowane dwie nagrody w wysokości 2.000.000 waluty w grze. Dzięki pomocy menadżera Ciemina szczęśliwymi zdobywcami nagród zostali : - maniekmordo - grzegorz.świerc Kolega lokario ufundował jeszcze jedna nagrodę w kwocie 2.000.000 która trafia do : - adamrudnik12345 Proszę tych menadżerów o kontakt ze mną w grze przez wiadomość PW.
-
Spośród tych zespołów wybieramy drużynę roku 2022: BuenosAmarenoS - Olo96 Marsylia AFC - MaksymAFC FC Cyganka - Dagmarina Jaga 1 - Piotr12 Grzegorzko - Dodosio Internazionale Wodzisław Śląski - kmita Radomiak RKS 1910 - szerszen30 Z całym szacunkiem dla drużyny KS Lipniczanka - menadżer Ciemina . Została ona utworzona już w 2023 roku .
-
Liczymy do 1000
BeitragArt. 1153. Orzeczenia sądów państw członkowskich Unii Europejskiej, ugody zawarte przed takimi sądami lub zatwierdzone przez takie sądy oraz dokumenty urzędowe sporządzone w państwach członkowskich Unii Europejskiej, opatrzone w tych państwach zaświadczeniem europejskiego tytułu egzekucyjnego, są tytułami egzekucyjnymi i podlegają wykonaniu w Polsce po nadaniu klauzuli wykonalności.
-
Nominowani w tej kategorii są : Villarreal Club de Fútbol - Kielpik url]R5vY8Po.png Liverpudlian FC - Kameleon WTzbgir.png TI AMORE - Jolka SuJXsQA.jpg KSG BARTEK - ksg bartek juB9z7d.jpg Huta Jazz - kOsA1976 DpiRIPY.png thorrgall - thorrgall VZSXsTJ.png KP Gastro Pathology Auu - Maniek Mordo UbEEUuG.jpg SC Kolobrzeg - Lisa-xD zJZoCa2.png Grzegorzko - Dodosio TsDSi7k.jpg
-
Wśród nominowanych do Objawienia / Niespodzianki roku 2022 znaleźli się : KS Iłżanka Baranów - danif --- 4x Mistrzostwo Ekstraklasy , 1x Liga Europy FC PZGW - Hary Kejn --- 2 mistrzostwa grając i trenując cały czas bez CR Dziki Wschód - John Wayne Jaga 1 - Piotr12 FC.Jamajka - Zimny69 --- gra w Futbolcup od 100 lat nigdy nie miał tak dobrego roku GIEKSA JASTRZĘBIE - Gieksiarz62 --- 3 mistrzostwa Ekstraklasy.
-
GALA FUTBOLCUP 2022 - Profil klubu
michallisk - - Archiwum
BeitragNajprzyjemniejszy dla oka profil klubu wybieramy spośród : FC Cyganka - Dagmarina Villarreal Club de Fútbol - Kiełpik Wawa - Mazi FC BAYERN MÜNCHEN - Seba
-
Jaki To Junior
BeitragTo już 113 junior w konkursie. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 27 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora j…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior: LP 18 35 ybcXLHM.jpg
-
Liczymy do 1000
BeitragStar 1142 – polski samochód ciężarowy produkowany przez FSC Star w Starachowicach w latach 1986–2000. Jest następcą Stara 200.
-
Jaki To Junior
BeitragJest nr 112. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 16 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro…
-
Jaki To Junior
BeitragPora na juniora. Prawidłowo wytypował juniora O__O i zgarnia 2.000.000 Proszę o kontakt w grze. Gratulacje !!! A oto junior: BR 18 40 26xrkHl.jpg