Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 764.
-
GALA FUTBOLCUP 2022
BeitragWitajcie Menadżerowie ! Ruszamy z Galą FutbolCup 2022. Nominacje można składać w 6 kategoriach: Użytkownik forum i gry. Drużyna Roku 2022. Objawienie (Niespodzianka) roku. Najładniejszy herb / logo. Profil klubu. Projekt roku. Propozycje składamy do 28 stycznia. 29 stycznia zostaną stworzone ankiety, w których swoje głosy będą mogli oddawać wszyscy gracze. Jednocześnie swoje głosy odda specjalnie utworzone Jury. Ilość pkt będzie zależała od ilości osób nominowanych. Przykład: Do Drużyny roku zos…
-
Zapisy VIII edycja - Liga Mistrzów/Liga Europy/UEFA Europa Conference League
michallisk - - Archiwum
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. Jolka / TI AMORE 3. Islanders - LKS Uście Gorlickie 4. Ruben/Maksym - Marsylia AFC 5. Skowrczi21 - Man City 6. acer79_Vanessa 7. Kozuszi / LKS Czaszyn 8. Dagmarina / FC Cyganka 9. Bartek96lp/Zjednoczeni Trzemeszo & Lech Poznań 10. KONIU92/ Visca Catalunya 11. seba / FC BAYERN MÜNCHEN 12. Paul / MJP Rybnik 13. picia993 / Perła Bałtyku 14. PZPN POLSKA/ Protection 15. soints / kriss 16. Legia - 1916 / wojti 17. FC.Jamajka / zimny69 18. Villarreal Club de Futbol / K…
-
Liczymy do 1000
Beitrag11:30 czyli za pół godziny południe
-
Jaki To Junior
BeitragJest nr 111. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 9 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro …
-
Liczymy do 1000
BeitragDruk nr 1126 Rządowy projekt ustawy o zmianie ustawy o bezpieczeństwie osób przebywających na obszarach wodnych.
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na rozwiązanie zagadki. Prawidłowo juniora wytypował kolega Dagmarina i zgarnął 10.000.000 Gratulacje !!! A oto junior:N 16 30 xviNt0Z.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJako , że poprzedni junior przepadł to postanowiłem zrobić konkurs od nowa. Wasze poprzednie propozycje dawno się przeterminowały ponieważ była w międzyczasie zmiana wieku. Więc zacznijmy zabawę od nowa. Jest nr 110. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 2 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mn…
-
Jaki To Junior
BeitragCiąg dalszy problemów z laptopem. Niestety straciłem bezpowrotnie screena z ostatnim juniorem. Dlatego moja propozycja jest taka . Robię konkurs na 110 juniora od nowa. W ramach rekompensaty nagroda wyniesie okrągłą dychę (10.000.000).Czekamy na juniora i ruszamy. Chyba ,że macie jakieś inne pomysły to proszę pisać.
-
Jaki To Junior
BeitragJest nr 110. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 18 grudnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Euro (…
-
Jaki To Junior
BeitragW szybkim JTJ nikt poprawnie nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: OP 18 35 TULQmSX.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest nr 109. Szybki JTJ nas czeka. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 13 grudnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest …
-
Jaki To Junior
BeitragJest laptop , jest junior!!! Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior: OP 18 60 4yM3yv0.jpg Pozdrawiam i czekam na juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragDrodzy koledzy i koleżanki. Mam problem z laptopem i nie mogę rozwiązać konkursu. Może jutro uda się odzyskać dane i będę znał pozycje , wiek i siłę juniora. Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość. Wasz michallisk
-
Jaki To Junior
BeitragKarawana idzie dalej. Jest nr 108. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 20 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jes…