Suchergebnisse
Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragZnowu to zrobiliście ! Pierwszy post i trafienie. A konkretnie kolega thorrgall. Gratulacje !!! 2.000.000 padają jego łupem. A oto szczęśliwy junior: PP 18 40 OSmDKLv.jpg
-
X Turniej BTF-Serwer
michallisk - - Turnieje
BeitragDAROWIZNY 1.unia niećkowo 8 mln 2. RTS 1910 Widzew Łódż 3 mln (wiadomość na priv w grze) 3.Lechia PG. 3 mln 4. TI AMORE 3 mln 5 RWKS Sparta - 10 mln
-
Jaki To Junior
BeitragJest nr 107. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro (oczy…
-
Jaki To Junior
BeitragBardzo mi miło ogłosić radosną wiadomość. Padła główna wygrana w moim konkursie Prawidłowo juniora wytypował kolega Dawid1994 i zgarnął 2.000.000 Gratulacje !!! Kolegę Dawid1994 proszę o kontakt w grze. A oto junior :BR 17 30 xSGbYd2.jpg
-
Siedzisz w tej grze już jakiś czas. Masz tuziny pomysłów jak ja ulepszyć. A tu taka wpadka Trzeba się wylogować z gry i ponownie zalogować wtedy środki pokażą się na głównej stronie w prawym górnym rogu obok liczby CR. Kwota będzie w finansach zaraz po zaakceptowaniu ale na głównej po ponownym zalogowaniu.
-
Jaki To Junior
BeitragDługo mi przyszło czekać na juniora. Ale jest nr 106. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 3 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wsk…
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „23 października wieczorem rozstrzygnięcie konkursu.“ To chyba drugi taki przypadek w historii JTJ. Dwie osoby prawidłowo wytypowały juniora. Są to Corism07 i Mewa98. Ale kolega Mewa98 zrobił to w pierwszym poście i to on wygrywa 6.000.000 Gratulacje !!! A oto junior:LP 18 35 ZxKKNYk.jpg
-
Liczymy do 1000
BeitragM jak Miłość odc. 1089 Marta wspiera Marię po jej rozstaniu z mężem i umawia się na spotkanie z Teresą,.
-
Skojarzenia
BeitragSzczęki
-
Jaki To Junior
BeitragMamy go !!! Jest junior nr 105. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 17 października roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jes…
-
Jaki To Junior
BeitragPora na Juniora. Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :OŚ 18 35 21XjsMA.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZitat von VexVexowski: „BR Q118 18 lat BR Q145 20 lat DP Q260 21 lat N Q170 18 lat PP Q80 18 lat PP Q180 18 lat PP Q85 19 lat“ Proszę o podanie 5 propozycji juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 104. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.7 października roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 4.000.000 Eu…
-
Jaki To Junior
BeitragNiedziela więc pora na juniora. Niestety tym razem nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :OP 18 40 iVW5z5z.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy od nowa. Junior nr 103. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.26 września roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2…
-
Jaki To Junior
BeitragJuniora nr 102 czas rozliczyć !!! Poprawnie juniora wytypował kolega Dagmarina i zgarnia 12.000.000 . Gratulacje !!! Proszę o kontakt w grze. A oto junior : BR 16 30 TG83v0g.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag1083
-
IX Turniej BTF-Serwer
michallisk - - Turnieje
BeitragLokario nie żeby się Wam wcinał w turniej ale może jakaś rozpiska kto ile podarował i kto ile dostał? Wiadomo jak to jest z supportem. Przeleją ale nie napiszą za co.
-
Jaki To Junior
BeitragPonad 2 tygodnie czekania. Ale jest. Junior nr 102. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.14 września roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskaza…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1076