Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 764.
-
Skojarzenia
BeitragPolskę zbaw
-
Jaki To Junior
BeitragWysokość wygranej rośnie do 12.000.000 Nikt poprawnie nie wytypował juniora. A oto junior: OZ 18 35 ZqBR8AT.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior. Jest zabawa. Zaczynamy druga setkę. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.23 sierpnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam Wszystkich. Niestety nikt nie trafił setnego juniora. Dlatego nagroda 20.000.000 przepada i wracamy do 10.000.000 A oto 100 junior:OZ 18 35 XsYPFZV.jpg
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragZitat von kameleon: „będzie coś jeszcze w tym roku? “ Pomyślimy . Tornado kasy nie ma bo wykupił cały RT
-
Skojarzenia
BeitragKatarina
-
Sponsorzy - XXVII edycja LT
michallisk - - Kosz
BeitragTo ja poproszę o ligę IV a konkretnie B Nazwa ligi :Herbaciana IV b Oczywiście wykładam 9 mln Nazwa na jeden sezon.
-
Liczymy do 1000
Beitrag1054 - rozłam w chrześcijaństwie na Kościół wschodni i zachodni
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „13 Lis 2018 Witam. Postanowiłem kontynuować mój konkurs "Jaki to Junior".Zasady są proste.Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie j…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie chce wygrać 8 mln. Czekamy na 100 juniora. A 99 junior to : OP 16 30 5hGg3Az.jpg
-
IX Turniej BTF-Serwer
michallisk - - Turnieje
BeitragTuciak United Team 3-0 RWKS Sparta RWKS Sparta 1-5 Tuciak United Team Lepiej późno niż wcale
-
Jaki To Junior
BeitragJeszcze jeden i 100. Mamy 99 juniora !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.6 sierpnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora …
-
Skojarzenia
Beitragcisza
-
Skojarzenia
BeitragLody
-
Masz czy nie masz
BeitragNie mam Masz papierówki ?
-
Liczymy do 1000
BeitragArt. 1039 § 1. Jeżeli w razie dziedziczenia ustawowego dział spadku następuje między zstępnymi albo między zstępnymi i małżonkiem, spadkobiercy ci są wzajemnie zobowiązani do zaliczenia na schedę spadkową otrzymanych od spadkodawcy darowizn oraz zapisów windykacyjnych, chyba że z oświadczenia spadkodawcy lub z okoliczności wynika, że darowizna lub zapis windykacyjny zostały dokonane ze zwolnieniem od obowiązku zaliczenia.
-
IX Turniej BTF-Serwer
michallisk - - Turnieje
BeitragGrupa 6 RTS 1910 Widzew Łódz 7-1 RWKS Sparta RWKS Sparta 2-6 RTS 1910 Widzew Łódz unia niećkowo 6-2 RWKS Sparta RWKS Sparta 0-3 unia niećkowo Tuciak United Team - RWKS Sparta RWKS Sparta - Tuciak United Team
-
Skojarzenia
BeitragKontuzja golenia
-
Skojarzenia
BeitragMroczki
-
Jaki To Junior
BeitragSprawdź Swojego fizjo . Może popija w wolnych chwilach