Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 764.
-
Skojarzenia
BeitragWłosy
-
Jaki To Junior
BeitragWitam Serdecznie. Nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior:OP 18 30 url]2lEhlKy.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag912
-
Skojarzenia
BeitragLimonka
-
Masz czy nie masz
BeitragMam , na czytanie zawsze mam Masz ból doopy czytajac prawdziwych stałych "bywalców" zażartych młodzików, tak ambitnych juniorów młodszych, którzy zapominając co pisali 3 (tak trzy) odpowiedzi wyżej znów piszą to samo i "piszą" w sumie nikt tego nie czyta, bo w końcu chodzi tylko o to, aby "wbić" juniora starszego czy co tam w hierarchii siedzi = tak czy siak niebywale trudno jest zrozumieć prawdziwy sens takiego "ślepego" klepania = choć może piję, aby zapomnieć, że piję hmmmmmmmmmmmmmmmmm miejm…
-
Skojarzenia
BeitragMięsa
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 96 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.23 czerwca roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro…
-
Skojarzenia
BeitragDupa Dębowa
-
Masz czy nie masz
BeitragMam Masz kalesony ?
-
Skojarzenia
BeitragJesienna depresja
-
Liczymy do 1000
Beitrag874
-
Skojarzenia
BeitragWziąść
-
Jaki To Junior
BeitragZitat von torresik76: „No to lecimy po kaske Pozdrawiam Wszystkich“ I doleciał Kolega toresik76 prawidłowo wytypował juniora i zgarnął 6.000.000 Prosze o kontakt w grze. GRATULACJE !!! A oto junior :N 17 30 mtLrTNb.jpg
-
Skojarzenia
BeitragWino
-
Liczymy do 1000
Beitrag861
-
1.Legia...(L)...Warszawa – sunshaine 2.Orzeł Palowice - pep 3.Dziki wschód - John Wayne 4.Skarp Granat - skarp52 5.TI AMORE - Jolka 6. MJP Rybnik - Paul 7.FC.Jamajka - zimny69 8. CARLO FC - -Carlo- 9. Sielczanka Mokotow - Damkus 10. unia niećkowo - lokario 11. Zjednoczeni Trzemeszno & Lech Poznań - Bartek96lp 12. Czarni Lwówek Śląski - Lakjonik 13. Kolonia City - woooojtaaaas 14 Rodło Górniki F.C - Ozi2020 15. Loserpool - Johan Cruijff 16. RWKS Sparta - michallisk
-
Masz czy nie masz
BeitragNie mam Masz bimber ?
-
Liczymy do 1000
Beitrag843
-
Skojarzenia
Beitrag1 liga
-
Liczymy do 1000
Beitrag818