Suchergebnisse
Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 95 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.13 czerwca roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Euro…
-
Liczymy do 1000
Beitrag804
-
Jaki To Junior
BeitragJunior 94. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior : OŚ 17 60 3Qqc75k.jpg
-
Skojarzenia
BeitragPolska
-
Liczymy do 1000
Beitragtego tak nie zostawię 744
-
Liczymy do 1000
Beitrag742
-
Masz czy nie masz
BeitragNie mam Masz haluksy ?
-
Skojarzenia
BeitragAlkohol ?
-
Skojarzenia
BeitragAustralia
-
Skojarzenia
BeitragMadagaskar
-
Liczymy do 1000
Beitrag717
-
Skojarzenia
Beitragmultikonto
-
Jaki To Junior
BeitragMam juniora , mamy konkurs ! Jest junior nr 94 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 czerwca roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Jaki To Junior
BeitragPrzykro mi ale nie ma: - większej nagrody, - juniora, Czekam cierpliwie , jak tylko coś się pokaże ruszamy
-
Skojarzenia
BeitragMecz Symulowany
-
Masz czy nie masz
Beitragnie mam Masz prawo jazdy
-
Skojarzenia
BeitragWróg
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : BR 17 50 8avwR78.jpg
-
Masz czy nie masz
Beitragmam a masz szrapnel ?
-
Skojarzenia
BeitragKatey Sagal