Suchergebnisse

Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

michallisk - - Fun i rozrywka

Beitrag

kalorie

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

655

• Benutzer-Avatarbild

Odgadnij piłkarza po klubach

Beitrag

To pewnie będzie nasz wspaniały Prezes Zbigniew Boniek. Tak na marginesie zawsze chciałem grac z numerem 20 na koszulce Broń Radom -> Legia Warszawa ->Radomiak Radom -> Petrochemia Płock -> Widzew Łódź -> Austria Wiedeń

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Jest junior nr 93 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.22 maja roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro (o…

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

mi kłótnia zawsze kojarzy się z ortografią

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jak ten czas szybko leci. Mamy poprawnie wytypowanego juniora ( dwa razy robiłem reasumpcję i nie chce wyjść inaczej) Prawidłowo wytypował go kolega Mewa i to on zgarnia 4.000.000 Gratulacje. A oto junior: N 17 60 UwLaOTP.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Owsiki

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

551

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Sraczka

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 92 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 maja roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 4.000.000 Euro (oc…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Hmmmm. Było blisko. Mewa i Jolka . Ale nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior: PP 17 65 0K8t1Mj.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

jeden więcej czyli 455

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

Czwórka Czwórka Piątka

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

MISTRZ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „​Z tego co się orientuję to michallisk jeszcze nie ogłosił nowego juniora“ Jest junior nr 91 !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.25 kwietnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym tem…

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

431

• Benutzer-Avatarbild

Dyskusje - Puchar FutbolCup

michallisk - - Puchar FutbolCup

Beitrag

Chcesz odebrać córce sunshaina przyjemności losowania ????

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Elektryczny samochód

• Benutzer-Avatarbild

Masz czy nie masz

Beitrag

Zawsze Masz konto w banku ?

• Benutzer-Avatarbild

Drużyna na ostatnią literę

Beitrag

Celtic Glasgow > Wolfsberger -> Raków Częstochowa -> Avia Świdnik -> Korona Kielce > Energie Cottbus -> Sampdoria > AEK Ateny -> Yankees New York-> Korona Kielce -> Excelsior Rotterdam => Manchester United => Dundalk=>Kotwica Kołobrzeg =>GKM Grudziądz -> ZAKSA Kędzierzyn-Koźle -> Empoli -> Inter Mediolan > Nielba Wągrowiec =>Czarni Słupsk => Karlsruher => ROW Rybnik => Kaiserslautern => New York Yankees => Sparta Praga > Anwil Włocławek -> Karpaty Krosno > Okocimski Brzesko -> Orkan Sochaczew =>…