Suchergebnisse

Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Masz czy nie masz

michallisk - - Fun i rozrywka

Beitrag

Już nie mam Masz haka ?

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Menczester Junajted

• Benutzer-Avatarbild

Muzyka - czego słuchacie?

Beitrag

To i ja wrzucę coś gitarowego. Słucham tego od kilku dobrych lat. youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Beton

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

410

• Benutzer-Avatarbild

Drużyna na ostatnią literę

Beitrag

Celtic Glasgow > Wolfsberger -> Raków Częstochowa -> Avia Świdnik -> Korona Kielce > Energie Cottbus -> Sampdoria > AEK Ateny -> Yankees New York-> Korona Kielce -> Excelsior Rotterdam => Manchester United => Dundalk=>Kotwica Kołobrzeg =>GKM Grudziądz -> ZAKSA Kędzierzyn-Koźle -> Empoli -> Inter Mediolan > Nielba Wągrowiec =>Czarni Słupsk => Karlsruher => ROW Rybnik

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Tego jeszcze nie było. 3 typujących poprawnie odgadło juniora. A są to lokario , torresik76 i Dodosio. Najszybciej zrobił to kolega Dodosio i to on zgarnia 12.000.000. Gratulacje !!! Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior :DP 18 40 XdWFUgv.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Zapisy - Puchar FutbolCup

michallisk - - Archiwum

Beitrag

1. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine 2. Liverpudlian FC - kameleon 3. PZPN POLSKA- Protection 4. LKS Uście Gorlickie - Islanders 5. Dziki wschód - John Wayne 6. FC Bartekx - Bartek_x 7. thorrgall - thorrgall 8. Zjednoczeni Trzemeszno & Lech Poznań - Bartek96lp 9.Vanessa Club-acer79 10.TI AMORE - Jolka 11.FC.Jamajka- zimny69 12.RTS 1910 WIDZEW Łódź - Robin Lipski 13. KKS Kolejowy - Sławol 14. Fox River FC - Theodor T-Bag Bagwell 15. FC Cyganka - Dagmarina 16. Old Squad Żory- Jarosław 17. Chelsea…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Celtic Glasgow > Wolfsberger -> Raków Częstochowa -> Avia Świdnik -> Korona Kielce > Energie Cottbus -> Sampdoria > AEK Ateny -> Yankees New York

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Kobranocka

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Korona Kielce >>> Energie Cottbus

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam juniora numer 90 !!! Zaczynamy grę o 12 mln. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.11 kwietnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Pieluchy

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 12.000.000 A oto junior :PP 17 35 cQvMy5u.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Życie

• Benutzer-Avatarbild

Odgadnij piłkarza po klubach

Beitrag

Zgadujemy tu tylko piłkarzy więc nie mogłem wpisać Jurgena Trenera

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von John_Wayne: „ale dałeś zonka, to koniec zabawy, my nawet tych klubów nie znamy, jakieś przedwojenne, kto to? Rudolf Hess ??“ Bardzo śmieszne z Tym Rudolfem. Przedwojenne kluby ? My nawet tych klubów nie znamy ? A ilu Was tam się ukrywa ? Ile tym masz lat , chłopaku ? Zabawa prosta JAK DRUT.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kazimierz Deyna SV Glatten - TuS Ergenzingen - 1. FC Pforzheim - Eintracht Frankfurt - Viktoria Sindlingen - Rot-Weiß Frankfurt - 1. FSV Mainz 05

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

356

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Cham