Suchergebnisse
Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 764.
-
Masz czy nie masz
BeitragJuż nie mam Masz haka ?
-
Skojarzenia
BeitragMenczester Junajted
-
Muzyka - czego słuchacie?
BeitragTo i ja wrzucę coś gitarowego. Słucham tego od kilku dobrych lat. youtube.com/watch?v=4PkcfQtibmU
-
Skojarzenia
BeitragBeton
-
Liczymy do 1000
Beitrag410
-
Drużyna na ostatnią literę
BeitragCeltic Glasgow > Wolfsberger -> Raków Częstochowa -> Avia Świdnik -> Korona Kielce > Energie Cottbus -> Sampdoria > AEK Ateny -> Yankees New York-> Korona Kielce -> Excelsior Rotterdam => Manchester United => Dundalk=>Kotwica Kołobrzeg =>GKM Grudziądz -> ZAKSA Kędzierzyn-Koźle -> Empoli -> Inter Mediolan > Nielba Wągrowiec =>Czarni Słupsk => Karlsruher => ROW Rybnik
-
Jaki To Junior
BeitragTego jeszcze nie było. 3 typujących poprawnie odgadło juniora. A są to lokario , torresik76 i Dodosio. Najszybciej zrobił to kolega Dodosio i to on zgarnia 12.000.000. Gratulacje !!! Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior :DP 18 40 XdWFUgv.jpg
-
Zapisy - Puchar FutbolCup
michallisk - - Archiwum
Beitrag1. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine 2. Liverpudlian FC - kameleon 3. PZPN POLSKA- Protection 4. LKS Uście Gorlickie - Islanders 5. Dziki wschód - John Wayne 6. FC Bartekx - Bartek_x 7. thorrgall - thorrgall 8. Zjednoczeni Trzemeszno & Lech Poznań - Bartek96lp 9.Vanessa Club-acer79 10.TI AMORE - Jolka 11.FC.Jamajka- zimny69 12.RTS 1910 WIDZEW Łódź - Robin Lipski 13. KKS Kolejowy - Sławol 14. Fox River FC - Theodor T-Bag Bagwell 15. FC Cyganka - Dagmarina 16. Old Squad Żory- Jarosław 17. Chelsea…
-
BeitragCeltic Glasgow > Wolfsberger -> Raków Częstochowa -> Avia Świdnik -> Korona Kielce > Energie Cottbus -> Sampdoria > AEK Ateny -> Yankees New York
-
Skojarzenia
BeitragKobranocka
-
BeitragKorona Kielce >>> Energie Cottbus
-
Jaki To Junior
BeitragMam juniora numer 90 !!! Zaczynamy grę o 12 mln. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.11 kwietnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Skojarzenia
BeitragPieluchy
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 12.000.000 A oto junior :PP 17 35 cQvMy5u.jpg
-
Skojarzenia
BeitragŻycie
-
Odgadnij piłkarza po klubach
BeitragZgadujemy tu tylko piłkarzy więc nie mogłem wpisać Jurgena Trenera
-
BeitragZitat von John_Wayne: „ale dałeś zonka, to koniec zabawy, my nawet tych klubów nie znamy, jakieś przedwojenne, kto to? Rudolf Hess ??“ Bardzo śmieszne z Tym Rudolfem. Przedwojenne kluby ? My nawet tych klubów nie znamy ? A ilu Was tam się ukrywa ? Ile tym masz lat , chłopaku ? Zabawa prosta JAK DRUT.
-
BeitragKazimierz Deyna SV Glatten - TuS Ergenzingen - 1. FC Pforzheim - Eintracht Frankfurt - Viktoria Sindlingen - Rot-Weiß Frankfurt - 1. FSV Mainz 05
-
Liczymy do 1000
Beitrag356
-
Skojarzenia
BeitragCham