Suchergebnisse
Suchergebnisse 481-500 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragLudzie zwariowałem , pieniądze rozdaję !!! 78 edycję konkursu i 2.000.000 wygrywa kolega torresik76. Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior : LP 18 40 dkmscD8.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragTym razem poszło szybko. Jest junior nr 78. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.21 listopada roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie jun…
-
Jaki To Junior
BeitragUwaga !!! Rozstrzygnięcie konkursu. Prawidłowo juniora wytypował kolega MaksymAFC. Proszę o kontakt w grze. Wygrywa 4.000.000 A oto junior : OZ 16 35 X7XPtet.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragDługo czekałem ale przyszedł. Jest junior nr 77. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.14 listopada roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazani…
-
Jaki To Junior
BeitragPewnie każdy czeka na wyniki. Oto i one : Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :OŚ 18 40 gjkHiY1.jpg
-
Jaki To Junior
Beitrag8 mln wydane więc zaczynamy od nowa ! Jest junior nr 76. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 31 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za popra…
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „8 mln to nie zabawa Trzeba to zgarnąć Wszystkim Powodzenia i Pozdrawiam Organizatora :P “ Prorok !!! Dziś niedziela więc podaje wyniki konkursu. Juniora prawidłowo wytypował kolega torresik76 ( proszę o kontakt w grze ). Wygrywa 8.000.000 A oto junior :OP 18 35 ZejipTi.jpg ZejipTiZejipTi
-
Jaki To Junior
BeitragJest . Jest . Jest . Jest junior nr 75. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 25 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za popra…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam. Zaczniemy od spraw regulaminowych. Kolega GH_Saga trochę po czasie podał swoje propozycje , więc nie były brane pod uwagę. A teraz najważniejsze. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 8.000.000 A oto junior: PP 16 65 ( ładnie rośnie ) GWosPbK.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragBył 73 to teraz 74 junior. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 17 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Jaki To Junior
BeitragPo raz 73 ogłaszam wyniki konkursu. Niestety nikt nie zgadł jaki to junior. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior : OŚ 18 35url]5qAcmuv.jpg
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragWitam. Właśnie dobiega końca 21 sezon LT. Chciałbym w szczególny sposób podziękować koledze woooojtaaaas za prowadzenie tego projektu. Jest to największe tego typu przedsięwzięcie na wszystkich serwerach. To setki tysięcy wyników wprowadzonych w tabelki, to tysiące tabelek, setki lig no i miliony waluty wypłaconej dla nas. I wszystko to przez jednego woooojtaaaasa . Wielki SZACUN !!! Mała prośba do WAS. Pokażmy mu że jesteśmy mu za to wdzięczni. Niech każdy z Was wyśle mu PW w grze o treści : Dz…
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa. Mam 73 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 8 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Na…
-
Jaki To Junior
BeitragNiedziela :) Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :N 17 60 url]gWH8yPi.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJako,że życie nie lubi próżni. Mam 72 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 26 września roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.N…
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela wiec już czas. Poprawnie juniora wytypowało dwóch uczestników : Dagmarina i Lukas1922 Szybciej zrobił to kolega Dagmarina i to on wygrywa 2.000.000 Proszę o kontakt w grze. Gratulacje !!! A oto junior :LP 16 30 url]bRXVsfn.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragMam 71 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 19 września roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela wiec najwyższa pora. Poprawnie juniora wytypowało dwóch uczestników : Bartek96lp i T_Bag. Szybciej zrobił to T_Bag i to on wygrywa 10.000.000 Proszę o kontakt w grze. Gratulacje !!! A oto junior : OP 17 35 EUFOPuw.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragMam 70 juniora do konkursu. A więc mały jubileusz. Zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 10 września roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za popra…
-
Jaki To Junior
BeitragPrzepraszam za opóźnienia. Ale mam dla Was dobre wieści. Nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 10.000.000 ( chyba że Support będzie miał jakieś zastrzeżenia) A oto junior : OZ 18 35 nszwFAF.jpg