Suchergebnisse

Suchergebnisse 501-520 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Mam 69 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 28 sierpnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś mam dla Was złe wiadomości. Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :OP 18 30 jl7oIOD.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 68 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 14 sierpnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Przepraszam za opóźnienia. Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6,000,000 A oto junior : DP 16 40 vQ0cTkB.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 67 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 4 sierpnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie jun…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc pora na wyniki konkursu. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : BR 17 30 7l4Wf8e.jpgurl]7l4Wf8e

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest poniedziałek , jest junior !!! Mam 66 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 26 lipca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Przepraszam za jednodniowe opóźnienie . Zacznę od przedstawienia juniora : OP 16 30 Prawidłowo wytypował go kolega ML95 i wygrał 2.000.000 Gratuluje i proszę o kontakt w grze. fgcgwfY.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Silnik nie daje mi ani dnia wytchnienia ! Mam 65 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 11 lipca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważn…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „​11 lipca wieczorem rozstrzygnięcie konkursu.“ Jest 11 lipca , jest wieczór. Jest i szczęśliwy wygrany. Prawidłowo wytypował juniora kolega przemopucha i wygrał 6.000.000 Gratulacje. Prosze o kontakt na PW w grze. A oto junior : LP 17 40 Tiyng9e.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior , jest zabawa ! Mam 64 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 6 lipca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nie mam dla Was dobrych wieści. Nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior : PP 30 18 url]7qlrSLi.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior , jest zabawa ! Mam 63 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 23 czerwca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagro…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nie mam dla Was dobrych wieści. Nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : PP 65 18 EtIrDiS.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior , jest zabawa ! Mam 62 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 12 czerwca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagro…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Czas na rozwiązanie konkursu. Prawidłowo juniora wytypował kolega ML95 i zgarnął nagrodę w wysokości 4.000.000. Proszę o kontakt w grze na PW. Gratulacje !!! A oto junior: OZ 18 40 bor8LMy.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior , jest zabawa ! Mam 61 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 31 maja roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nie mam dla Was dobrych wieści. Nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : OP 17 30 EIVMCyX.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Długo musiałem czekać ale...Jest junior , jest zabawa ! Mam 60 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 21 maja roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A…

• Benutzer-Avatarbild

Zgłaszanie nieobecności w grze

michallisk - - IV Liga

Beitrag

Rozgrywki LT PL - IVB liga - XIX sezon RWKS Sparta w dniach od 12 maja do 18 maja będę miał problemy z logowaniem. Wszystkie zaproszenia zaakceptuje po powrocie. Przepraszam za wszystkie niedogodności.