Suchergebnisse
Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc rozstrzygnięcie konkursu. Taka sytuacja chyba jeszcze nie miała miejsca. Dwóch uczestników prawidłowo wytypowało juniora. Są to Gorgoń89 i Lukas1922 , ale szybciej zrobił to kolega Gorgoń89 i to on wygrywa 6.000.000 Gratulacje i proszę o kontakt w grze. A oto junior : OŚ 17 40 UrekzPK.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragPalionek Sorry ale troszeczkę za późno.
-
Jaki To Junior
BeitragKolega szwagier24 się doczekał. Jest junior , jest zabawa ! Mam 59 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 4 maja roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temaci…
-
Jaki To Junior
BeitragKolego szwagier24 poczekajmy najpierw na juniora, potem będziemy typować jaki to junior.
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nie mam dla Was dobrych wieści. Nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior : BR 16 30 DyvuWoz.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa ! Mam 58 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 27 kwietnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nag…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nie mam dla Was dobrych wieści. Nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : N 18 30 1XaSdHS.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragAle ten silnik nie da mi odetchnąć finansowo - Jest junior , jest zabawa ! Mam 57 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj. 18 kwietnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje pisz…
-
Jaki To Junior
BeitragJuż czas ogłosić wyniki konkursu. Mam dobrą wiadomość dla kolegi Bartek96lp . Prawidłowo wytypował juniora i wygrał 8.000.000 Proszę o kontakt w grze. Gratulacje !!! A oto junior :BR 16 30 JWUSh8F.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJako ,że życie nie znosi próżni - Jest junior , jest zabawa ! Mam 56 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj. 11 kwietnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w t…
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc czas na rozstrzygnięcia. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 8.000.000 A oto junior: OP 18 35 klLF8xA.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa ! Mam 55 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj. 1 kwietnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Na…
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc czas na rozstrzygnięcia. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: N 17 55 jUtP4dg.jpg
-
Kogel Mogel
BeitragWitam wszystkich uczestników Kogla Mogla. W imieniu organizatora chciałem przeprosić za opóźnienia spowodowane problemami technicznymi. W niedzielę organizator spróbuje ogarnąć wyniki . Przepraszamy.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa ! Mam 54 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.17 marca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrod…
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na rozstrzygnięcia. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior:PP 17 60 znnKbVp.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa ! Mam 53 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.9 marca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą …
-
Jaki To Junior
Beitrag7 marca , niedziela wiec czas na rozdanie 2.000.000 Prawidłowo juniora wytypował kolega JacuWoods i zgarnął główna nagrodę. Proszę o kontakt w grze. A oto junior : OP 17 30 Gratuluję !!! O4NKR4c.jpeg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior , jest zabawa ! Mam 52 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 marca roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą …
-
Jaki To Junior
BeitragDziś niedziela więc czas na wyniki. Gratulacje dla kolegi ethern który prawidłowo wytypował juniora i wygrał 2.000.000 Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior DP 18 35junior51j_qqqhhqs.jpg