Suchergebnisse

Suchergebnisse 561-580 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Inne Osiągnięcia

michallisk - - Nowy FutbolCup

Beitrag

Zawodnik nie ma jakiejś tam wielkiej siły Q . Ale niezawodność na poziomie 99 % . Po tym sezonie kończymy współpracę. Niezawodn_qqarhpx.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Mam 49 juniora do konkursu.A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.28 stycznia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie j…

• Benutzer-Avatarbild

Jeżeli do soboty nie zbierze się 2 grupa to w niedzielę mogą się zapisywać zespoły z wyższych lig. Dodatkowo ten projekt wsparł kwota 10.000.000 kolega Oldboy, którego wpisuję na listę rezerwową. Dziękuję. Lista rezerwowa: 1. Black Devils / Oldboy / 10.000.000

• Benutzer-Avatarbild

4 liga - b klasa 1.KS Byczki/buby920/Liga okręgowa 2. FC Cyganka / Dagmarina / 4 Liga / 2 000 000 3. Rybno / GH_Saga / Klasa A 4. 0K5 / chudziaczek B klasa 5. GKS Bełchatów S.A. / Padek97 / Liga Okręgowa 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

• Benutzer-Avatarbild

Extraklasa - 3 liga1. RWKS Sparta / michallisk / extraklasa / 32.000.000 2. PGG ROW RYBNIK / MartinoMartinez / extraklasa / 3.000.000 3. Twister / tornado / ekstraklasa / 10.000.000 4. Fox River FC / Theodor T-Bag Bagwell / ekstraklasa / 3.000.000 5. Terminatorzy_Głogów - Playstation / 3 Liga Dolnoslaskie 1 6. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa / 3.000.000 7. KS Hetman Zamość/ 1 liga 8. thorrgall / thorrgall / ekstraklasa / 9.000.000 9. Real Madrid / Mewa / Ekstraklasa / 3.000.000 10.Old Squad Żor…

• Benutzer-Avatarbild

Witam. Chciałem wszystkim podziękować za oddane na mnie głosy w Gali FC 2020 i podzielić się nagrodą . W tym celu szukam 32 chętnych do rozegrania turnieju symulacyjnego. 16 zespołów z extraklasy do 3 ligi i 16 od 4 ligi do b klasy. Turniej zaczniemy jak będzie komplet zespołów. Drużyny podzielę na 8 grup po 4 zespoły.4 grupy od extraklasy do 3 ligi i 4 grupy od 4 ligi do b klasy. A więc będą dwa finały i dwóch wygranych. Gramy mecz i rewanż, każdy z każdym. W fazie grupowej wynik do 90 minuty. …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt prawidłowo nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4 miliony. A oto junior : OŚ 17 lat 60 Q Czekam na następnego juniora i zgadujemy dalej. junior48j_qqsqaqs.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 48 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.17 stycznia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc czas na wyniki. Gratulacje dla kolegi thorrgall który prawidłowo wytypował juniora i wygrał 2.000.000 Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior LP 16 40 junior47j_qqseexw.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Świąteczna Gorączka 2020

Beitrag

Z tego co mi wiadomo kasa jest już na kontach graczy którzy wygrali.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 47 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.4 stycznia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazani…

• Benutzer-Avatarbild

jak wyżej wiem ile go to kosztuje nerwów

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROJEKT ROKU FC

michallisk - - Archiwum

Beitrag

tornado i Kogiel Mogiel

• Benutzer-Avatarbild

FC Bartekx - Bartek_x

• Benutzer-Avatarbild

soints - kriss

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc czas na wyniki. Gratulacje dla kolegi Ptysio-Tut który prawidłowo wytypował juniora i wygrał 2.000.000 Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior OZ 16 30 junior46j_qqwqeaw.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 46 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.14 grudnia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - DRUŻYNA ROKU FC

michallisk - - Archiwum

Beitrag

PGG ROW RYBNIK - MartinoMartinez

• Benutzer-Avatarbild

FC Barcelona 2-2 Juventus Turyn Ajax Amsterdam 0-2 Atalanta Bergamo Zenit Sankt-Petersburg 0-2 Borussia Dortmund SSC Napoli 2-0 Real Sociedad

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc czas na wyniki. Gratulacje dla kolegi woq12 który prawidłowo wytypował juniora i wygrał 2.000.000 Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior OZ 18 40 junior45j_qqwnehr.jpg