Suchergebnisse

Suchergebnisse 581-600 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Wyniki - Liga Symulacyjna - V sezon

michallisk - - Archiwum

Beitrag

PARA C Twister (m) 2:6 i 4:1 i 1:1 i RWKS Sparta Czekamy na rozegranie następnego spotkania . I ostatnie spotkanie RWKS Sparta 2:5 Twister Gratuluję koledze awansu !!!

• Benutzer-Avatarbild

Lokomotiw Moskwa 2-0 Red Bull Salzburg Manchester United 1-2 Paris Saint-Germain Borussia Dortmund 2-0 Lazio Rzym Sevilla FC 2-2 Chelsea Londyn

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Jako ,że życie nie znosi próżni dziś dostałem następnego juniora. Mam 45 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.29 listopada roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Nie wiem jak on to zrobił ale to jest fenomenalne :) Dziś niedziela więc czas na wyniki. Gratulacje dla kolegi Ptysio-Tut. Zrobił to pierwszym typem . Gratuluje wygranej 2.000.000 Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior OP 16 30 junior44j_qqwhahx.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Inter Mediolan 1-2 Real Madryt LOSC Lille 2-0 AC Milan Lazio Rzym 2-0 Zenit Sankt-Petersburg Glasgow Rangers 2-0 Benfica Lizbona

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 13 - 14.11.2020 RWKS Sparta 6:2 King Łódź

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 10 - 11.11.2020 unia niećkowo 4:1 RWKS Sparta Kolejka 21 - 22.11.2020 RWKS Sparta 2:1 unia niećkowo Dzięki lokario za meczyki. Wyniki pasują ?

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 2 - 03.11.2020 King Łódź 0:3 RWKS Sparta

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 44 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.19 listopada roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie …

• Benutzer-Avatarbild

Czechy 2-0 Słowacja Kosowo 2-0 Mołdawia Grecja 0-2 Słowenia Serbia 2-2 Rosja

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Czas rozstrzygnąć konkurs. Mam dobre wieści dla kolegi Rodzynek. Trafił idealnie ze swoim typem i wygrał 3 miliony. Gratulacje i proszę o kontakt w grze. A junior to OP 18 lat i 35 Q. Czekamy na następnego juniora. A że nasz serwer rośnie w siłę zaczniemy od 2 milionów za poprawnie wytypowanego juniora. A oto junior : junior43j_qqesrna.jpg

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 6 - 07.11.2020 Twister 3:1 RWKS Sparta Kolejka 17 - 18.11.2020 RWKS Sparta 0:2 Twister WYNIKI WPISANE

• Benutzer-Avatarbild

Portugalia 0-2 Francja Szwecja 2-0 Chorwacja Turcja 2-0 Rosja Belgia 0-2 Anglia

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 8 - 09.11.2020 Kolonia City 3:2 RWKS Sparta Kolejka 19 - 20.11.2020 RWKS Sparta 0:0 Kolonia City Kolejka 7 - 08.11.2020 RWKS Sparta 2:4 Leech Pozz Kolejka 18 - 19.11.2020 Leech Pozz 3:0 RWKS Sparta

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 43 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.5 listopada roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie j…

• Benutzer-Avatarbild

michallisk - - Archiwum

Beitrag

Kolejka 1 - 02.11.2020 KS Kretovia 2:3 RWKS Sparta Kolejka 12 - 13.11.2020 RWKS Sparta 0:2 KS Kretovia

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt prawidłowo nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 3 miliony. A oto junior : OZ 18 lat 40 Q Czekam na następnego juniora i zgadujemy dalej. junior42j_qqehawx.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 42 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.20 października roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazan…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt prawidłowo nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 2 miliony. A oto junior : LP 18 lat 35 Q Czekam na następnego juniora i zgadujemy dalej. junior41j_qqnsnpq.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 41 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.6 października roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazani…