Suchergebnisse

Suchergebnisse 601-620 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Dziś niedziela więc pora rozstrzygnięcia konkursu. Nagroda w wysokości 1.000.000 trafia do kolegi Oldboy. Junior jakiego dostałem to :BR 18 lat 30 Q. Gratulacje !!! Proszę kolegę Oldboy o o kontakt na PW w grze. Czekam na następnego i ruszamy z nową edycją i nagroda 1.000.000 A oto junior: junior40j_qqnxese.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat von thorrgall: „falstart, sorry“ Doczekałeś się thorr. Ja też . Mam 40 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.27 września roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tut…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc pora rozstrzygnięcia konkursu. Nagroda w wysokości 2.000.000 trafia do kolegi Zimny69 Junior jakiego dostałem to :OP 18 lat 40 Q. Gratulacje !!! Proszę kolegę Zimny 69 o o kontakt na PW w grze. Czekam na następnego i ruszamy z nową edycją i nagroda 1.000.000 A oto junior: junior39j_qqxawrw.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von lokario: „III Liga Unia Skierniewice zablokowany termin na MT na 24.09.2020. Od tygodnia brak reakcja na prośbę o odblokowanie terminu.“ Dokładnie ten sam problem ale z 28 września.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 39 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.5 września roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt prawidłowo nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 2 miliony. A oto junior : OŚ 18 lat 40 Q junior38j_qqxerxa.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 38 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.18 sierpnia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie j…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dziś niedziela więc pora rozstrzygnięcia konkursu. Nagroda w wysokości 2.000.000 trafia do Kruszynki . Junior jakiego dostałem to : BR 16 lat 30 Q. Gratulacje !!! Proszę Kruszynkę o kontakt na PW w grze. Czekam na następnego i ruszamy z nową edycją i nagroda 1.000.000 A oto junior: junior37j_qqxhxhn.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 37 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.10 sierpnia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie j…

• Benutzer-Avatarbild

Zwycięzcami 3 edycji Symulacyjnego Pucharu Sparty pod finansowym patronatem Grupy G8 zostali kolega Tornado i jego Twister oraz kolega Carlo i CARLO FC. Zlecenie wypłaty zostało złożone do supportu gry. Gratulujemy wszystkim uczestnikom.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Już czas Panowie i Panie ! Niestety nikt prawidłowo nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 2 miliony. A oto junior : PP 18 lat 65 Q junior36j_qqrqpra.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Finały : Internazionale Wodzisław Śląski 2:0 i 0:4 i 3:5 Twister CARLO FC 1:0 i 2:1 Gdynianka Kiedy zagracie to będzie ( niektórzy już się niecierpliwią kiedy będzie kasa za turniej ) Zasady bez zmian. Do dwóch wygranych. Ewentualny 3 mecz u pierwszego z pary.

• Benutzer-Avatarbild

unia niećkowo 0:3 i 1:4 Twister FC Masters Gliwice 0:2 i 1:1 i 1:3 Internazionale Wodzisław Śląski Terminatorzy_Głogów 1:3 i 2:1 i 2:5 CARLO FC KSP Wierna 1:12 i 2:6 Gdynianka Oto pary półfinałowe. Zasady takie same jak w ćwierćfinale.Najlepszy z trzech gier. Gramy do niedzieli.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 36 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.29 lipca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

Pary Cwierćfinałowe : Fox River FC 2:1 i 1:5 i 0:5 unia niećkowo KS Kretovia 4:6 i 3:2 i 2:5 FC Masters Gliwice Legia...(L)...Warszawa 1:5 i 1:1 i 1:3 Twister PGG ROW RYBNIK 5:3 i 1:3 i 3:6 Internazionale Wodzisław Śląski KP Cegielnianka Mazowsze 0:5 i 0:6 Gdynianka Terminatorzy_Głogów 7:1 i 6:3 FC Pafkovo Fc Magi 0:5 i 0:6 CARLO FC KS Gwiazda Bydgoszcz 0:6 i 2:6 KSP Wierna W ćwierćfinale gramy systemem najlepszy z trzech gier.Trzeci mecz u menadżera który jest podany jako pierwszy w parze. Term…

• Benutzer-Avatarbild

Grupa A Ajpg_qqrxnna.jpg Grupa B Bjpg_qqrxnex.jpg Grupa C Cjpg_qqrxnes.jpg Grupa D Djpg_qqrxnea.jpg Grupa E Ejpg_qqrxneq.jpg Grupa F Fjpg_qqrxnwp.jpg Grupa G Gjpg_qqrxnwx.jpg Grupa H Hjpg_qqrxnwn.jpg Drużyny z miejsc 1 i 2 awansowały do dalszej części rozgrywek.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kozag: „Zagram mecze z Fc Magi i West, ale niestety nie mogę zaprosić klubu KSP Wierna :(“ Gdzie te mecze z FC Magi ?

• Benutzer-Avatarbild

Ze względu na to iż nie wszyscy stanęli na wysokości zadania. Termin na rozegranie meczy zostaje wydłużony o 24 godziny. Jutro o 22.00 upływa ostateczny termin. Panowie z grupy H nie mogę się połapać w Waszych wynikach. janekjas podałeś wyniki z całej grupy. Proszę o podanie tylko swoich meczy . I nie wiem czy te 3:0 to walkowery ( o tym decyduje organizator a nie Wy sami ) czy to wyniki rozegranych meczy. Proszę przeciwników o potwierdzanie wyników.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Już czas . Przedstawiam Wam mojego juniora. PP 18 lat 35 Q Prawidłowo wytypowało go dwóch menadżerów : Zimny69 i torresik76 . Kolega Zimny69 był szybszy i to on zostaje szczęśliwym posiadaczem 7 milionów waluty w grze. Proszę o kontakt w grze. Czekamy na następnego juniora i ruszamy z konkursem. Nagroda będzie wynosiła 1 milion. junior35j_qqrrexr.jpg

• Benutzer-Avatarbild

WYNIKI WPISANE. Mecze do rozegrania : GRUPA C Twister : Legia...(L)...Warszawa Celtic Glasgow : Twister GRUPA H KSP Wierna : Kozag FC Kozag FC : West Kozag FC : Fc Magi Proszę o rozegranie meczy w wyznaczonym terminie. 2 miliony dostanie każdy kto rozegra wszystkie mecze.