Suchergebnisse

Suchergebnisse 621-640 von insgesamt 764.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pafeacastro: „@deiwix9 Zitat von deiwix9: „nie mogę się złapać wgl z jednym gościem z mojej grupy a nie będę patrzył 24 godziny w pusty monitor czekając na wiadomość więc oddaje walkowerem Fc Magi - Kozag FC 0:3 Kozag FC - Fc Magi 3:0“ Ja na Twoim miejscu po pierwsze napisałbym wiadomość do tego gracza po drugie jeśli nie odpowiada to zgłosiłbym to do @michallisk no i zapytałbym się go co mam zrobić. Czemu masz oddawać walkower skoro jesteś aktywnym graczem ?“ Dokładnie tak bym zrobił.…

• Benutzer-Avatarbild

Grupa A KS Kretovia 4:2 i 2:2 RWKS Sparta

• Benutzer-Avatarbild

Grupa A RWKS Sparta 1:4 i 1:5 FC Masters Gliwice

• Benutzer-Avatarbild

Zitat: „​Grupa A RWKS Sparta 8:2 Real Madrid Real Madrid 1:3 RWKS Sparta“ Potwierdzam. Dzięki za symki

• Benutzer-Avatarbild

Extraklasa - 3 liga Grupa A RWKS Sparta / michallisk Real Madrid / Mewa KS Kretovia / Kret FC Masters Gliwice /Aztecky Grupa B PGG ROW RYBNIK / MartinoMartinez King Łódź / Nico Blue Tigers FC / Adek unia niećkowo / lokario Grupa C Twister / tornado Celtic Glasgow / kameleon Legia...(L)...Warszawa / sunshaine Strzelec Umianowice / DeeS7 Grupa D Fox River FC / Theodor T-Bag Bagwell Internazionale Wodzisław Śląski / kmita Zenit Międzybórz / martinadm KS Hetman Zamość / Marcin Płuska 4 liga - B klas…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Mam 35 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.10 lipca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie ju…

• Benutzer-Avatarbild

To nie rezerwowa lista tylko lista zespołów z grupy 4 liga - b klasa 4 liga - b klasa 1. Terminatorzy_Głogów / Playstation / Klasa A (jeszcze parę dni) 2. Tomasovia Tomaszów Lubelski / Kruszynka1703 / Klasa A 3. KS Gwiazda Bydgoszcz / Bakus / Klasa B 4. Fc Magi / Saiqa / Liga okręgowa 5. Kozag FC / Kozag / Klasa B 6. Ks Majiec / majiec, Liga Okręgowa 7. DFC Katowice / Destjny01 / Klasa B 8. Radomiak RKS 1910/szerszen30/klasa B 9. Pastuch Radom/adrianpastuszka/klasa B 10. KSP Wierna/beniaminek191…

• Benutzer-Avatarbild

Zaczynamy zapisy. Proszę o kopiowanie listy.Proszę o podanie nazwy klubu / nazwy menadżera / aktualnej ligi. Extraklasa - 3 liga 1. RWKS Sparta / michallisk / extraklasa 2. PGG ROW RYBNIK / MartinoMartinez / extraklasa 3. Twister / tornado / ekstraklasa 4. Fox River FC / Theodor T-Bag Bagwell / 1 liga 5. Internazionale Wodzisław Śląski / kmita / ekstraklasa 6. Real Madrid / Mewa / ekstraklasa 7.Celtic Glasgow /kameleon/ekstraklasa 8. King Łódź/Nico/Ekstraklasa 9. KS Kretovia / Kret / ekstraklasa…

• Benutzer-Avatarbild

Szukam 32 chętnych do rozegrania turnieju sym. 16 zespołów z extraklasy do 3 ligi i 16 od 4 ligi do b klasy. Turniej zaczniemy jak będzie komplet zespołów. Drużyny podzielę na 8 grup po 4 zespoły.4 grupy od extraklasy do 3 ligi i 4 grupy od 4 ligi do b klasy. A więc będą dwa finały i dwóch wygranych. Gramy mecz i rewanż, każdy z każdym. W fazie grupowej wynik do 90 minuty. Wyniki podajemy w temacie specjalnie do tego założonym. Proszę o potwierdzanie wyników. Na rozegranie fazy grupowej mamy 7 d…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dzień opóźnienia to nie jest opóźnienie. Czas na wyniki. A wyniki są zaskakujące. Nikt nie potrafił wytypować prawidłowo juniora pomimo zwiększenia ilości prób. Nagroda przechodzi na następnego juniora na którego czekam i będzie wynosiła 7 milionów. A oto junior : LP 16 lat 65 Q junior34j_qqhwawx.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 34 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.21 czerwca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Witam w niedzielę wieczór. Same dobre wiadomości , ale tylko dla mnie. Niestety nikt nie trafił juniora. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 6 milionów. Ale muszę lekko zmodyfikować zasady. Będziecie mogli podać 5 propozycji. A to junior : OŚ 18 lat 40 Q junior33j_qqhhnne.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Mam 33 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.4 czerwca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazani…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

I wszystko już wyjaśnione. Konkurs cieszy się takim powodzeniem ,że kolega Lewus19 z rozpędu oddał głos dwa razy. Jest mu niezmiernie przykro z tego powodu. Przeprasza wszystkich zainteresowanych i obiecuje poprawę Czekam na juniora i zaczynamy od nowa zabawę. Do wygrania jest 5 milionów.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „Jest 31 ,wieczór.I mam dobra wiadomość dla jednego z Was.Najpierw junior : N 18 lat 55 QA teraz nick szczęśliwego uczestnika : Lewus19Gratuluję wygrania 4.000.000Proszę o kontakt w grze.Dziękuję wszystkim za typowanie i ........Czekamy na następnego juniora.“ Niestety wystąpił błąd podczas typowania przez kolegę Lewus19. Jesteśmy w trakcie wyjaśniania tego problemu. Wypłata nagrody została wstrzymana do czasu wyjaśnienia. Proszę o cierpliwość, wkrótce więcej szczegółów.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „31 maja wieczorem rozstrzygnięcie konkursu.“ Jest 31 ,wieczór. I mam dobra wiadomość dla jednego z Was. Najpierw junior : N 18 lat 55 Q A teraz nick szczęśliwego uczestnika : Lewus19 Gratuluję wygrania 4.000.000 Proszę o kontakt w grze. Dziękuję wszystkim za typowanie i ........ Czekamy na następnego juniora. junior32j_qqpwaxn.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „ludzie nie typujcie jeszcze, dopiero sie skonczylo ostatnie typowanie, jeszcze juniora nowego nie dostal “ Dostał ,dostał Mam 32 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.18 maja roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć możn…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Niestety nikt z uczestników konkursu nie wytypował poprawnie juniora. Kwota przechodzi na następną edycję i zostaje zwiększona o 1 milion . Będzie teraz wynosiła 4 miliony. Czekamy na juniora. A oto junior :LP 17 lat 65 Q junior31j_qaqqeaa.jpg