Suchergebnisse
Suchergebnisse 641-660 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragSilnik nie pozwolił mi długo czekać.Mam 31 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.6 maja roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważni…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt z uczestników konkursu nie wytypował poprawnie juniora. Kwota przechodzi na następną edycję i zostaje zwiększona o 1 milion . Będzie teraz wynosiła 3 miliony. Czekamy na juniora. A oto junior : OŚ 18 lat 60 Q junior30j_qaqrepp.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragMały jubileusz. Mam 30 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.17 kwietnia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą z…
-
Jaki To Junior
BeitragPrzepraszam za dzień zwłoki ale na śmierć zapomniałem o moim wspaniałym juniorze. Jestem uboższy o milion ponieważ prawidłowo juniora wytypował kolega jaroslaw Gratulacje . Proszę o kontakt w grze w celu przekazania nagrody ( napisz PW ) A oto mój wspaniały junior : N 16 lat 60 Q. junior29j_qasaeqx.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragMam 29 juniora do konkursu. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.24 marca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie …
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na rozstrzygnięcie konkursu. Mam dobrą i złą wiadomość. Dobrą dla jednego z Was, złą dla mnie. Szczęście uśmiechnęło się do kolegi CYKOR. Proszę o kontakt w grze. Poprawnie wytypował juniora. OZ 18 lat 40 Q. Gratulacje. A oto junior :junior28j_qaspewr.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragDawno mnie nie było ale już jestem i przypominam się z 28 juniorem. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.10 marca roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najw…
-
Jaki To Junior
BeitragPrzepraszam za zwłokę. Już podaję wyniki. Najpierw junior: OŚ 16 lat 40 Q Takiego juniora wytypował kolega emdeys i to on wygrywa 1.500.000 Gratuluję. junior27j_qaenanr.jpg Mam już 7 juniorów więc będzie przerwa w konkursie do początku marca.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragChłopak się starał . Jedno prawie trafił , ale przy emdeys nikt nie miał szans
-
Jaki To Junior
BeitragJEST. Jest 26 junior. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.30 stycznia roku pańskiego 2020 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie …
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na na następnego i będzie wynosiła 1.500.000 A oto junior : OP 16 lat 40 Q junior26j_qanssnq.jpg
-
Gratuluję Tornado wygrania II edycji. Gratuluję wszystkim uczestnikom. Dyspozycje co do wypłaty nagród poszły już do supportu. SPSpng_qapnhen.png
-
Jesteście szybcy i wściekli I co ja mam teraz zrobić . Rozwalacie mi cały terminarz. FINAŁ : Łęg Łowce - Twister Kiedy zagracie to będzie Ja szukam kasy na nagrody.
-
Kolega Gromek pomógł mi w losowaniu i to do niego proszę z ewentualnymi pretensjami POŁFINAŁY : Real Madrid - Twister Leech Pozz - Łęg Łowce Gramy do środy. Zasady takie same jak w ćwierćfinale.Najlepszy z trzech gier. Powodzenia.
-
unia niećkowo 4:6 i 5:4 i 1:3 Real Madrid Leech Pozz 5:1 i 4:1 King Łódź Łęg Łowce 5:0 i 6:0 Zryw Dabrowka Twister 3:1 i 1:2 i 2:1 Perla ChmielJutro wieczorem losowanie na czacie w grze.
-
Infrastruktura
BeitragZitat: „Dostałem informację, że tylko dach i murawa ma jakieś znaczenie i to niewielkie...a powinno mieć spore.“ Dlaczego Ty cały czas patrzysz na tą grę poprzez pryzmat "prawdziwego" futbolu ?
-
unia niećkowo - Real Madrid Leech Pozz - King Łódź Łęg Łowce - Zryw Dabrowka Twister - Perla Chmiel Oto pary 1/8 turnieju. Losował kolega na czacie . Nick do wglądu u organizatora W ćwierćfinale gramy systemem najlepszy z trzech gier.Ten który wygra dwa mecze awansuje do półfinału.Mecz musi być rozstrzygnięty.W przypadku remisu gramy do 120 minuty.Jeżeli dalej jest remis to podajemy wynik po rzutach karnych.Trzeci mecz u menadżera który jest podany jako drugi w parze.Mamy na to 3 dni , czyli w n…
-
Grupa A Grupa-Ajp_qanxxse.jpg Grupa B Grupa-Bjp_qanxxsw.jpg Grupa C Grupa-Cjp_qanxxss.jpg Grupa D Grupa-Djp_qanxxsa.jpg Awans po dwie najlepsze.