Suchergebnisse
Suchergebnisse 701-720 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragZ moich wyliczeń wynika ,że to 16 junior w konkursie. A więc zaczynamy Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.26 lipca roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nag…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragDecyzją Grupy G8 25 lipca nastąpi kontynuacja VI edycji. Mecze do typowania będą podane w ten dzień. 12 kolejkę jesteśmy zmuszeni powtórzyć. Następne kolejki będą co 3 dni.
-
Jaki To Junior
BeitragJest 14 lipca wieczorem wiec pora na pozbycie się 2 mln. Prawidłowo juniora wytypował kolega Respe. Gratulacje !!! Proszę o kontakt w grze. A junior to LP 16 lat 30 Q. Za tydzień będę miał wolny wakat i zaczynamy od nowa. junior15j_qsehepe.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJaki ten silnik łaskawy. Junior co drugi tydzień. Ruszamy. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste.Dziś tj.30 czerwca roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za pop…
-
Jaki To Junior
BeitragJuż czas. Tego juniora nikt nie trafił. Niestety. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 2.000.000 ( muszę to jeszcze skonsultować z supportem) A junior to N 16 lat 35 Q. junior14j_qsxsxrn.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJaki ten silnik łaskawy. Junior co drugi dzień Ruszamy. Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.3 czerwca roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za popraw…
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na rozwiązanie konkursu. Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następną edycję i będzie wynosiła 1.500.000 A oto junior: 64456534311495168093.jpg
-
Sygnatura
BeitragStrona główna z Twoim klubem - Zakładka : Community - Sygantury index.php index.php index.php
-
Jaki To Junior
BeitragZmiana wieku i juniorzy się pojawiają jak grzyby po deszczu. Ruszamy. Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj.26 maja roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagro…
-
LM/LE EKSTRAKLASA 1
BeitragZitat: „@tornado1 Czym ma służyć taka wiadomość? Tym razem ostrzeżenie. dzelen“ Kolego dzelen nie czym tylko czemu. A tak na marginesie może odpowiesz koledze Heterokrates bo nie tylko on jest ciekawy. __ masz rację, dzięki za czujność! sun, odpowiedział w punkt. W razie większej dyskusji możemy zaproponować zmiany, lecz musi to być zdecydowana większość. dzelen
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił juniora. Nagroda za następnego wzrasta do 1 mln. Czekam na juniora i ruszamy. Dla formalności : BR 16 lat 40 Q. junior12j_qsrwwsx.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragW tak zwanym międzyczasie czyli dziś rano dostałem nowego juniora. Więc zaczynamy od początku z nagrodą 500.000. Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.12 maja roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy tuta…
-
Jaki To Junior
BeitragKret pisze : Zitat: „OZ 30 17 PP 30 16 N 30 18“ I to on jako jedyny prawidłowo wytypował juniora. N 18 lat 30 Q. Gratulacje. Mam nadzieję że nagroda zostanie przekazana w najbliższym czasie.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior - jest zabawa. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 2 maja roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora …
-
Jaki To Junior
BeitragCzas na wyniki. Niestety nikt poprawnie nie wytypował juniora. Ten junior to OŚ 18 lat 40 Q. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 1 mln. junior10j_qshxasr.jpg
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragOpadły mi ręce , ale na szczęście udało mi się je unieść i napisać kilka zdań. Wczoraj jeszcze się powstrzymałem .Dziś mellisa nie pomogła. Zitat: „To czy wzajemnego popierania nie ma wiecie tylko Wy nikt Wam nie czyta wiadomości prywatnych.“ To są poważne zarzuty. Jak masz jakieś dowody powinieneś je ujawnić . Jak to tylko Twoje domysły to niech zostaną w Twojej głowie. A tak Ci podpowiem jeszcze , że większość z topki jest sponsorami Typerka. Sprawdź listę. Zdrowia życzę . board.playzo.de/inde…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragGL7 mam małą prośbę do Ciebie. Typerka robisz dla tych ,którzy akceptują Twoje reguły gry. TY jesteś szefem tego zamieszania a jak komuś nie pasuje to won. Support nie daje na to ani centa. Ty zbierasz sponsorów i Ty decydujesz jak to ma wyglądać. Tak samo jak ja w "JTJ" . Moja kasa i ja decyduję jak ma wyglądać mój konkurs. A wszyscy Ci którzy krytykują niech najpierw się pochwalą tym co zrobili dla polskiego serwera. A prośba jest taka abyś przemyślał Swoją decyzję. Masz nasze pełne poparcie i…
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior - jest zabawa. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 17 kwietnia roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje . A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie jun…
-
Jaki To Junior
BeitragZgodnie z obietnicą dziś rozstrzygnięcie konkursu.Junior jakiego dostałem to BR 18 lat 30 Q. Prawidłowej odpowiedzi udzielił kolega Kret. Gratuluję. Czekam na następnego juniora i zaczynamy kolejną edycję konkursu. junior9jp_qspapnh.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragSerdecznie przepraszam ale z przyczyn technicznych rozstrzygniecie konkursu jutro wieczorem.