Suchergebnisse
Suchergebnisse 721-740 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy !!! Jest junior , jest konkurs. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 9 kwietnia roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne ws…
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt z kolegów nie trafił. Zawodnik od szperacza to PP 17 lat 105 Q. Kwota z tej edycji przechodzi na "Jaki to junior" Właśnie czekam na juniora. Jak tylko dostanę ruszamy z JTJ szperacz2_qsphwxw.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJaki to zawodnik od szperacza. Na początek zasady. Wysyłam szperacza (Szperacz jest na 10 poziomie) na 4 dni . Gram w 3 lidze. Waszym zadaniem będzie odgadnięcie jakiego zawodnika dostałem.Podajecie 5 propozycji . Pozycja , wiek i siła zawodnika. Zaczynamy dziś tj .26 marca do 2 kwietnia. 3 kwietnia wieczorem podam wyniki. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie zawodnika będzie 750.000 Euro ( oczywiście w grze ). Miłej zabawy .
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt poprawnie nie wytypował gracza od szperacza. Nagroda 500.000 przechodzi na następna edycję i będzie wynosiła 750.000. Szperacz świeżo po kursach i jest już na 10 lvl. Właśnie go wysłałem na 4 dni. Jak coś przyniesie to dam znać i ruszymy z konkursem. A oto zawodnik : szperacz1_qwqenna.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJaki to zawodnik od szperacza. Na początek zasady. Wysyłam szperacza (Szperacz jest na 9 poziomie) na 4 dni . Gram w 3 lidze. Waszym zadaniem będzie odgadnięcie jakiego zawodnika dostałem.Podajecie 5 propozycji . Pozycja , wiek i siła zawodnika. Zaczynamy dziś tj .16 marca do 23 marca. 24 wieczorem podam wyniki. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie zawodnika będzie 500.000 Euro ( oczywiście w grze ). Miłej zabawy .
-
Jaki To Junior
BeitragJest odpowiedź. Pozytywna A więc zaczynamy. Jaki to zawodnik od szperacza. Na początek zasady. Wysyłam szperacza (Szperacz jest na 9 poziomie) na 4 dni . Waszym zadaniem będzie odgadnięcie jakiego zawodnika dostałem. Podajecie 3 propozycje . Pozycja , wiek i siła zawodnika. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie zawodnika będzie 500.000 Euro ( oczywiście w grze ). Zaczniemy gdy tylko dostanę zawodnika o czym powiadomię Was tutaj.
-
Jaki To Junior
BeitragNamówiliście mnie na ten konkurs Poszło oficjalne pismo do administracji. Czekam na odpowiedź. Jak dostane zielone światło to zaraz szperacz rusza na poszukiwania.
-
Jaki To Junior
BeitragSunshaine mój budżet jest z gumy. Da radę. Zawsze mogę pożyczyć od kolegów
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „Zaczynamy od dzisiaj do 9 marca do godziny 24.00. 10 wieczorem rozstrzygnięcie konkursu.“ No i mamy 10 wieczorem. Prawidłowo juniora wytypował kolega ...........wodnik. Proszę o kontakt PW w grze. Gratuluję. A junior to BR 16 lat 50 Q. Jako że do 6 kwietnia nie dostane już żadnego juniora wpadł mi do głowy pomysł ,żeby przemianować konkurs na "Jaki to gracz od szperacza ". Co Wy na to ? 5 opinii na tak i zaczynamy A to mój junior : junior8jp_qwasxen.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy !!!Jest junior , jest konkurs. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 3 marca roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora…
-
Jaki To Junior
BeitragPoczekajmy najpierw na juniora. Potem typy. Ogłoszę co i kiedy.
-
Jaki To Junior
BeitragDziś 24 więc pora ogłosić wyniki. Trafił mi się piękny junior. OŚ 18 lat 60 Q. Nikt z Was nie trafił więc nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 750 tys. junior7jp_qwsqqae.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy konkursik. Na juniora czekałem dokładnie 27 stycznia czyli 18 dni . Przypadek ? Nie sądzę Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 16 lutego roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym tema…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragZitat: „Dziękuje GL7 i Mewie za organizację i ogarnianie tego projektu w imieniu Grupy G-8 Wasza praca i zaangażowanie nie idzie na marne Dlatego GL7 liczę na kontynuację Typerka i przeznaczam 4 mln na kolejną edycję na nagrody.“ Również dziękuję kolegom GL7 i Mewa za prowadzenie tego projektu. Mam nadzieję ,że będzie następna edycja. Do 4 mln Olda dorzucam 3 ode mnie
-
Jaki To Junior
BeitragNo i stało się . Koniec dobrej passy . Jestem biedniejszy o 400.000 Gratulacje dla kolegi kameleon. Trafił idealnie. Proszę kolegę o PW w grze. A ja czekam na następnego juniora i zaczynamy od początku. junior6jp_qwwhnpe.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy konkursik. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 20 stycznia roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 400.000 E…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam ! Czas rozstrzygnięć. Niestety znowu nikt nie trafił Nagroda przechodzi na następną odsłonę konkursu i będzie wynosiła 400.000 A oto junior : OP 16 lat 30 Q junior5jp_qwenwen.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragDziś silnik gry obdarzył mnie juniorem . Zaczynamy konkursik. Oczywiście szybkie przypomnienie zasad : Zasady są proste.Dziś tj. 8 stycznia roku pańskiego 2019 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za p…