Suchergebnisse
Suchergebnisse 741-760 von insgesamt 764.
-
Jaki To Junior
BeitragWitam ! Czas na ogłoszenie wyników Niestety nikt nie trafił Nagroda przechodzi na następną odsłonę konkursu i będzie wynosiła 300.000 A oto junior : OŚ 16 lat 30 Q junior4jp_qwnawnh.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest Junior , jest konkurs Zgodnie z zaleceniem administratora - przypominam zasady : Zasady są proste.Dziś tj. 27 grudnia roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Jaki To Junior
BeitragNie , nie typujemy bo juniora nie ma Już dwa razy sprawdzałem czy czasem mi trener juniorów nie odszedł ale jest więc cierpliwie czekam.
-
Zitat: „jak to mówią "to se nevrátí, pane Havranek" ale mnie się marzy na ten rok, aby Widzew znów pokazał swój charakter, i pograł tak jak w latach 70-tych, kiedy w ciągu kilku sezonów awansował gdzieś z najniższych lig do ligi pierwszej i zdobył vice mistrzostwo Polski (o ile dobrze pamiętam to był sezon 76/77)“ Ale i późniejsze mecze Widzewa miały charakter , choćby ten z Broendby Kopenhaga. Słynny komentarz Tomasza Zimocha : "Panie Turek! Niech pan tu kończy to spotkanie!" Aż się łezka w oku…
-
Jaki To Junior
BeitragTak OZ 17 lat 25 Q.
-
Jaki To Junior
BeitragNadeszła wiekopomna chwila. Czas na rozwiązanie. Niestety nikt nie trafił Nagroda przechodzi na następnego juniora na którego niecierpliwie czekam . Do wygrania w następnej edycji wynosi już 250.000 junior3jp_qwxshax.jpg
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragZitat: „Hehe a kto to taki? Czyżby najlepszy moderator na świecie sunshaine?“ Ciężko Ci sprawdzić z kim grał dzis kolega thorrgall w LT ??? Kolejka 16 - 16.12.2018 thorrgall (b) : Frytczak Warszawa Nie potrafię zrozumieć jak ktoś może mieć tak mały rozumek .
-
Jaki To Junior
BeitragJest nowy junior. Zaczynamy konkurs. Przypominam zasady : Zasady są proste.Dziś tj. 06 grudnia roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 200.000 Euro …
-
Jaki To Junior
BeitragI znowu nikt nie trafił juniora DP 18 lat 20 Q junior2jp_qwraswa.jpg Czekam na następnego.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior - jest zabawa Zasady te same . Każdy po trzy propozycje. Zaczynamy od dzisiaj do 30 listopada do godziny 24.00 1 grudnia ogłoszę wyniki. Przypominam do wygrania 150.000 Pozdrawiam i miłego typowania.
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował prawidłowo mojego juniora. To PP 18 lat 20 Q junior1jp_qwrpsrr.jpg Mamy więc kumulację ,dorzucam 50 tyś. i nagroda wynosi 150 tyś. Czekam na następnego juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragFC DANLIGHT to dostosuj sie do "regulaminu" konkursu. Przeczytaj dokładnie jakie są zasady ( wspólnie z dzelenem i sunem je układałem ) i podaj Swoje trzy propozycje.
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „Przecież wiadomo że to DP 10“ FC DANLIGHT bierzesz udział w konkursie czy to tylko luźna refleksja ???
-
Jaki To Junior
BeitragWitam. Postanowiłem kontynuować mój konkurs "Jaki to Junior". Zasady są proste. Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 100…
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragZitat: „michallisk - Chodzi o czysto teoretyczną informację o tym, że uczestniczymy w danym projekcie/przynależność do niego. Mój post miał mieć ironiczne brzmienie. Nawet czytając chat zauważyłem, że strasznie się wszystkiego czepiasz Ale może to i dobrze?“ Bo jestem starym zgryźliwym tetrykiem i będę się czepiał. Myślałeś ,że polski serwer ruszy i wszyscy będziemy sobie tu spijać miodek z dziubków ? To się mylisz. I to grubo. Specjalnie nie wstawiam emotków , żeby nie było wiadomo kiedy żartu…