Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 183.
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragyok ya size söyliyeyim 10 lwl asistanların yetiştirdiği gençler çıkmadan değişmez bu piyasa daha bu sezon bitimiyle 10 lwl olurlar nerden baksan 1 ay - sonra gençler yetişeckte toplam 4 ayı var zor yani
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragben krediyle oyuncuyu aldığın zaman o kredi satın aldığın kişiye gidiyor sanıyordum . sonra krediler açıldı ve ben bittim
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragyok ya hiçbir oyuncuyu kopyalamadım hepsi benim oyuncularımdı . kopyalama olayını bilmiyordum bile bilsem o 500 m teklif verdiklerinde sataardım . bitirdiler beni
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag525 dd için adam para birktiroyr 450 or satıldı gibi sanki adam oyuna girsin alır herhalde
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitraggüncelledim seni mi kıracm
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitraghahah aynen çok az kaldı tüm kadrom gitti
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragdirek 15 m yi ercana verseniz oda benden direk alsa daha kolay olur . finallere çaılışıyorum da telden zoe oluyor girmek
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragadam gibi adam
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragsadece girip pazara bakmanız aslında 65 m nn ne kadar ucuz olduğunu görecksinz
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragvar 405 ol pazardadır
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragbazı oyuncularda az da olsa pazarlık payı vardır . oyun içinden mesaj atabilirsinz . takım adı : SO4
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragsatılmış oyuncular listeden çıkartıldı ... konu günceldir
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragoyuncu güçleri güncellenmiştir
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag120 m ye satıldı hocam dün .
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag435 oh satılıktır acill geceye kadar satıyorum