Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 367.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig

pharmasy1903 - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von BurakGirginn: „Takım Adı : 1308 Osmaneli BelediyeSpor“ Menajer adını da belirtirmisiniz

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig

Beitrag

Kayıtlar alınmıştır.

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva günleri ile alakalı 1-2 günlük kayma durumları olabilir turnuva kuracaklarin turnuvalarının dolu olması nedeniyle, bu nedenle benzer şekilde turnuvası çakışıp katılamayanlar durumu belirterek yazarlarsa gün kayma durumu olursa dahil edebiliriz, kuraya

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „İnsallah üstadım emeklerimiz boşuna gitmez. Her zaman oyun ve forum için elimden geldiğince yardımcı olacağım.“ Inş inş, bende her zaman elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım imkanım oldukça da yapmaya da devam edecegim

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Süper Lig

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Selam hocam, öncelikle organizasyonun düşüncesi, kurulumu, harcanan emek ve tüm sponsorlarla beraber bu konuya olan katkınız için şahsım adına bu işin parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bir diğer turnuvada bende taşın altına elimi koymak istiyorum, inşallah beraber yaparız bu sefer. Ve umarım bu süre zarfında oyuna yeni üyeler dahil olmuş olur ki, bu işin bir anlamı olsun, sürekli aynı kişilerin kazanmasınında bir anlamı olmaz çünkü Simdilik bu turnuvaya bende…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Üstadım çok güzel düşünülmüş. Elinize, beyninize sağlık, teşekkür ederiz.“ Allah razı olsun inş bir uğraş işine girdik, sağ salim üstesinden geliriz de emeklerimiz boşuna gitmez umarım. Ayrıca forum ve oyuna katkıda bulunabiliriz. Ben teşekkür ederim az çok demeden bu işte yardım edip destekçi oldunuz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Üstad inşallah bilgilendirme sayfasinda yazdigi gibi sorunsuz, bol katılımlı ve özellikle benim en hassas üzerinde durduğum konu centilmence olmasını temenni ediyorum.“ Benimde temennim o zaten, murat abinin önerisi ile de centilmence geçilsin diye eşit ödül dağılımına gittik.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von melekmete: „takim: melekmete1903 menajer:melekmete“ Arkadaşım 2 farklı turnuvaya başvuru yapmışsın ? Ayrıca menajer adı: mete çınar değil mi? Lig olarakda amatör 1 . Lig desin ama bir üst lige yükselip amatör super lige yüksekliğin için diğer taraftaki kaydını siliyorum

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva grupları da kuruldu, oyundan duyurusu da yapıldı hayırlısı ile inş sorunsuz şekilde turnuvalar kurulup katılımlar da sağlanır.

• Benutzer-Avatarbild

Kayıtlarınız alınmıştır

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Süper Lig

Beitrag

Kayitlariniz alinmiştir.

• Benutzer-Avatarbild

Kayıtlarınız alınmıştır

• Benutzer-Avatarbild

Kayıtlarınız alınmıştır arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig

Beitrag

Kayıtlar alınmıştır

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „ . Adı Mevki Ø Yaş Kontrat Sonu Karaosmanglu, Meriç OL 160 17 31.07.2018 Güngör, Alp OH 155 17 08.08.2018 Sancaktar, Tayfun OH 110 17 15.08.2018 Çandarli, Kenan OL 170 18 29.07.2018 Halit, Tamer KL 120 18 20.08.2018 Rahim, Batuhan OR 150 19 05.08.2018 Yakisikli, Nasuh DD 190 19 19.07.2018“ Gençler gelişmeye devam ediyor

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Zitat von Murtazakarabulut: „Takım adı: GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR Menejer: murtazakarabulut 16 haziranda turnuvam bitiyor 17 sinden sonra olur“ Mevcut turnuvanız geç bittiği için kayit almam pek mümkün değil, ancak günlerde esneme durumu olursa sizi de dahil edebileceğim bir durum olursa dahil ederim

• Benutzer-Avatarbild

Konu guncellenip kayitlariniz alinmistir.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Kayıtlarınız alınmıştır arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Ilk siftahi aciyim o zaman Takim adi: 44_MaLaTyAsPoR_44 Menajer: _Bayram_Akkurt_ (Isimlerde yanlislik olursa altta imzadan bulabilirsiniz) Ayin 12sine kadar turnuvam varda turnuva ne zaman kurulcak“ 12 sine kadar devam ediyorsa mümkün olmaz 10 u kazananların turnuvaya katılması için son gun

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig

Beitrag

Sevgili Futbolcup Ailesi Merhaba, Ödüllü Ramazan Bayramı Turnuvasına Hoş Geldiniz. Bu başlık altında, oyunumuzda ve forumumuzda birliktelik, beraberlik ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz Ramazan Bayramı Turnuvasına başvurularınızı alacağız. Amatör 1. Lig de mücadele eden takımlarımız başvurularını bu başlık altında yapacaktır, hangi lig seviyesinde bulunuyorsanız katılım için o başlık altında başvurularınızı yapmanız önemle rica olunur, aksi durumda başvurularınız geçersiz sayı…