Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 367.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Hayırlı satışlar :)“ Teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Kusura bakmayın yollarda olduğum dan yazamadım şimdi iftari bekleyince bir fırsat gireyim dedim, iftardan sonra da otelde inş bi excel tablosu olusturacam, olunan desteğe göre, burdanda bilgileri paylaşırım inş sizlerden arada destekleri beklemeye devam etmekteyiz. Durmus abi sende para yok sa demektir ki oyunun hali bitik, abi senin karnın acıkmış anlaşılan yemekleri saydigina gore, ki benimde pertim çıktı nerdeyse bozacaktım uyku uykusuzluktan dola…

• Benutzer-Avatarbild

Kusura bakmayın yollarda olduğum dan yazamadım şimdi iftari bekleyince bir fırsat gireyim dedim, iftardan sonra da otelde inş bi excel tablosu olusturacam, olunan desteğe göre, burdanda bilgileri paylaşırım inş sizlerden arada destekleri beklemeye devam etmekteyiz. Durmus abi sende para yok sa demektir ki oyunun hali bitik, abi senin karnın acıkmış anlaşılan yemekleri saydigina gore, ki benimde pertim çıktı nerdeyse bozacaktım uyku uykusuzluktan dolayi ve susuzluktan dolayi yollarda feleğim şaşt…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Premium var ondan dedim 400 çıkar tahminimce diye o zaman kadar asistanda 10 lwl da olur diye de dusunuyorum. Emrah abi sen adam beğenmiyorsun ki biz ne geldiyse kabul ettik ondan bunu diyoruz, bize gelen gençler türkiye ligine gelip 25 yaşında genç yıldız denilen hesap sende ki ise la liga daki gibi 16 yaşında koy takıma oynasin hesabinda ki genç arıyorsun ;D“ Emrah abine söylediğin için ben üzerime alın…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Premium var ondan dedim 400 çıkar tahminimce diye o zaman kadar asistanda 10 lwl da olur diye de dusunuyorum. Emrah abi sen adam beğenmiyorsun ki biz ne geldiyse kabul ettik ondan bunu diyoruz, bize gelen gençler türkiye ligine gelip 25 yaşında genç yıldız denilen hesap sende ki ise la liga daki gibi 16 yaşında koy takıma oynasin hesabinda ki genç arıyorsun ;D“ Emrah abine söylediğin için ben üzerime alınmıyorum haberin olsun. :)“ Puahh abi kusura ba…

• Benutzer-Avatarbild

Premium var ondan dedim 400 çıkar tahminimce diye o zaman kadar asistanda 10 lwl da olur diye de dusunuyorum. Emrah abi sen adam beğenmiyorsun ki biz ne geldiyse kabul ettik ondan bunu diyoruz, bize gelen gençler türkiye ligine gelip 25 yaşında genç yıldız denilen hesap sende ki ise la liga daki gibi 16 yaşında koy takıma oynasin hesabinda ki genç arıyorsun ;D

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Sözleşme imzala kaleye koy öyleyse. Yaş olarak daha çok kalıyor ama değeri de daha az hele bir de böyle gelmişse :)“ Oda bir seçenekte bence kl o kadar da kötü değil ya 400 luk çıkar gençlikten diye düşünüyorum da bakacaz artk

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Anladım hiç kullanmadım ama bi deneyeyim.“ O bir nevi doping takımda ki oyuncularının belli oranda gücünün artmasını sağlıyor ama takımda sertliğe filanda neden olma durumu olabiliyor yani takımının kırmızı görme ihtimali de artabilir bilgin olsun

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Bunun yerine klyi kovsan daha iyi değil mi :)“ Elimdeki kl yi satıyorum kalecisiz kalacam ondan tutuyorum birde kale yaş olarak daha uzun süre takımda kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam ondan bunu düşündüm ama iyi bir adam gelirse yerine bir sonraki o olur heralde, or bile daha mantıklı hatta kl yerine KL 100 18 20.08.2018 OR 130 19 05.08.2018

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Almissan artık bitmesine de çok yoksa bekle gençlik bitince yenisi daha çabuk geliyor :)“ DD 175 19 19.07.2018

• Benutzer-Avatarbild

Estağfurullah yardımcı olduysak ne mutlu

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Hepsi 16 yaş 30 luk gelmesi bile uzunca zaman beklemeye neden olur ki 30 + beklemeye daha da uzun olur o nedenle ya sabredeceksin yada yaşına gücüne bakmayıp alacaksın ama bence bu olay da takım yapına bağlıdır ihttiyacin yoktur hedefinde vardır beklersin ama benim gibi takımda sıfır oyuncu ile başlayınca Allah bereket versin der geleni kaparsin“ En mantıklısı 6 ya kadar geleni iyice çöp değilse almak. 7.yi boş bırakmak. Ben oyle y…

• Benutzer-Avatarbild

Hayır yanlış biliyorsun total de sahip oluyorsun her gencin 100 gün gençlikte kalıyor bu nedenle sezonluk değil gün bazinda geçerli bir durum, yani her sezon 7 tane gelecek olsa gençlikten çıkana kadar ortalama 20 tane genç oyuncu gelir, bu oyunun esprisi kalmaz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Hepsi 16 yaş 30 luk gelmesi bile uzunca zaman beklemeye neden olur ki 30 + beklemeye daha da uzun olur o nedenle ya sabredeceksin yada yaşına gücüne bakmayıp alacaksın ama bence bu olay da takım yapına bağlıdır ihttiyacin yoktur hedefinde vardır beklersin ama benim gibi takımda sıfır oyuncu ile başlayınca Allah bereket versin der geleni kaparsin“ En mantıklısı 6 ya kadar geleni iyice çöp değilse almak. 7.yi boş bırakmak. Ben oyle yapıyorum iyi bi oyuncu …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hasans: „Zitat von pharmasy1903: „Total de kactane gence sahipsin şu anda“ dediğim gibi ilk sezon 6, geçen sezon 1 şuan toplam 7“ Total de 7 genç geliyor zaten bu nedenle sordum sana toplamda kactane var diye , genç oyuncu sınırı var anlayacağın bu bir hata degil

• Benutzer-Avatarbild

Total de kactane gence sahipsin şu anda

• Benutzer-Avatarbild

Eğer azami sayıya ulaşmışsa oyuncular geleceği zaman sistem onları otomatikmen kovmuş olabilir.

• Benutzer-Avatarbild

Hepsi 16 yaş 30 luk gelmesi bile uzunca zaman beklemeye neden olur ki 30 + beklemeye daha da uzun olur o nedenle ya sabredeceksin yada yaşına gücüne bakmayıp alacaksın ama bence bu olay da takım yapına bağlıdır ihttiyacin yoktur hedefinde vardır beklersin ama benim gibi takımda sıfır oyuncu ile başlayınca Allah bereket versin der geleni kaparsin

• Benutzer-Avatarbild

Evet arkadaşlar yok mu arttıran o kadar kişi var burda hep bana olmaz oyun gelişsin bir yerlere gelsin istiyorsak bizler de birşeyler yapalım ki oyun kalkınsın bizde bu işten daha fazla zevk alalım yoksa hiç bir yere varmaz yerimizde sayarız

• Benutzer-Avatarbild

Boşuna oyunun en iyileri aralarında değiller, gerçek menajer edasıyla seçiyorlar ve yetiştiriyorlar, ki ilerleyen süreçte bende öyle yapacagim bu seferlik yaşına gücüne bakmadan kadroda oyuncu yok diye aldık ama böyle devam etmeyecek