Suchergebnisse

Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 367.

• Benutzer-Avatarbild

Tamam abi hesap kitap işi bende zaten meslek icabı sürekli hesaplarla uğraşıyorum, bu hesaplar onların yanında basit kalır, kafamda bazı şeyleri de tasarlamaya başladım bile, en iyisi katılıma göre bir program yapmak ki bir çok durum için kafamda senaryo oluşturuyorum, sadece sizlerinde bir fikri veya önerisi varsa onu da dahil ederek birşeyler planlayayim istiyordum ama bakacaz artık daha vaktimiz var, Allah'ın izniyle de hallederiz önemli olan destek olacak olanın artması

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin“ Teşekkürler kardeşim.Bu konu için çaba gösteren herkezin …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin“ Teşekkürler kardeşim.Bu konu için çaba gösteren herkezin gönlü zengin. :)“ Rica ederim abi. Doğru diyor…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Ben şimdilik bir rakam vermeyeceğim arkadaşlar.Küçük,büyük katkısı olan herkeze şimdiden teşekkürler.Turnuvaları kuracak takımlar ve sponsorlardan gelecek rakamlar kesinleşince elimden gelen en yüksek katkıyı yapacağıma emin olabilirsiniz. :)“ Abi seni bildiğimiz için sormadık zaten:) Gönlü zengin adamsin Umit721. Eyw saolasin

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ümit721: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ümit721: „Güzel fikir. Bende sponsor olmak isterim“ Teşekkür ettim sponsorlara seni de yazacağım, lakin ne kadar sponsor olabileceğini de belirtirsen sevinirim“ 25 m. Gönül isterdi ki daha fazla destek çıkayım ancak durum iflas.“ Azdan az çoktan çok, bende senin gibi fazlasını vermek isterim ama gücümüz belli bu nedenle bu bile önemli rakamdir, oyusden teşekkür ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ümit721: „Güzel fikir. Bende sponsor olmak isterim“ Teşekkür ettim sponsorlara seni de yazacağım, lakin ne kadar sponsor olabileceğini de belirtirsen sevinirim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Ben sponsor olarak turnuva kuracağımı belirtmiştim. Bütçe olarak 30m belirledim yeterlmidir.“ O senin gönlünden kopan kim ne kadar verirse razıyız. Ayrıca teşekkür ederiz:)“ İhsak ustam biraz daha destek çıkabilmek isterdim ama biraz sıkışıklık başladı . Elimizden ne geliyorsa desteğe devam :)“ Düşünüp destek olmak bile önemli herkesin durumu ortadayken destek bile oluyorsun saolasin.“ A…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Ben sponsor olarak turnuva kuracağımı belirtmiştim. Bütçe olarak 30m belirledim yeterlmidir.“ O senin gönlünden kopan kim ne kadar verirse razıyız. Ayrıca teşekkür ederiz:)“ İhsak ustam biraz daha destek çıkabilmek isterdim ama biraz sıkışıklık başladı . Elimizden ne geliyorsa desteğe devam :)“ Düşünüp destek olmak bile önemli herkesin durumu ortadayken destek bile oluyorsun saolasin.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Ben sponsor olarak turnuva kuracağımı belirtmiştim. Bütçe olarak 30m belirledim yeterlmidir.“ O senin gönlünden kopan kim ne kadar verirse razıyız. Ayrıca teşekkür ederiz:)

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Öncelikle açıklama için teşekkürler O zaman sponsor olanlar da turnuva kurabilirse daha iyi olur Aktiflik konusu için daha önce de bir konuda söylemiştim sürekli aktif olan fazla kullanıcı yok kendi aramızda 1 turnuva yapariz oyle olursa Ama şöyle bir sey yapılabilir tek turnuva kurup en aktifleri seçebilirsiniz yoksa 56 oyuncuyu aktiflikle seçemeyiz yani burada çabalamayan oyuncular için en iyi topçuyu satıyorsun mesela değer mi diye düşünüyorum Kuracak kişi kalmazsa yard…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von pharmasy1903: „arkadaşlar tunuvayı bayram turnuvası olarak kuracağız , lakin destek bulmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz, forum ve oyunun daha iyi hale gelmesini istiyorsak bizlere de bazı görevler düşüyor, bu bilinç ile destek olabilecek herkesten yardım beklemekteyiz.“ Bence Daha ayrıntılı bilgi vermek yardımcı olur yani atıyorum her lige 1 turnuva açacağız ödül şu kadar olacak ben şu kadar veriyorum kızıltan şu kadar veriyor vs şu kadara daha ihtiyacımız var gib…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Bu konuda her türlü arkanızdayız. siz bızlere destek olunkı bızlerde dıger konulara daha çabuk cözebılelım.“ Adem teşekkür ederim, bizlerde size destek olarak oyunun ve forumun daha iyi duruma gelmesinde katkıda bulunmak niyetindeyiz, ıns da yardımcı olabiliriz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Bu konuda her türlü arkanızdayız. siz bızlere destek olunkı bızlerde dıger konulara daha çabuk cözebılelım.“ Adem teşekkür ederim, bizlerde size destek olarak oyunun ve forumun daha iyi duruma gelmesinde katkıda bulunmak niyetindeyiz, ıns da yardımcı olabiliriz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „aykutselçuk onu oyuncular piyasaya çıktığı zaman konuşuruz üstat israfil ustam bakacağım dediğini yapabilirim usta61 Bilgi için teşekkür ederim üstat“ o zaman hayırlısı olsun

• Benutzer-Avatarbild

arkadaşlar tunuvayı bayram turnuvası olarak kuracağız , lakin destek bulmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz, forum ve oyunun daha iyi hale gelmesini istiyorsak bizlere de bazı görevler düşüyor, bu bilinç ile destek olabilecek herkesten yardım beklemekteyiz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Haklsın Bende satmam diye düşünüyorum Kardeşim ama para lazım olursa satarım onada şuanlık gerek yok :)“ kredin varsa iyi teklif de gelirse anlaşarak satıp kopyala

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „KL 205 21 DI 195 22 FO 185 22 OH 180 21 FO 185 22 OH 180 21 OD 155 21 DD 155 21 (satıldı) DD 150 26 OD 150 18 OH 145 26 OH 140 22 OD 140 25 OR 135 24 1 lig deyim yakında bir alt lige düşecem oyuncular pazarda makul teklife satiliklardir“ Guncel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim. :)“ Teşekkür abi saolasin

• Benutzer-Avatarbild

Guncel