Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 367.
-
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre o…
-
Zitat von pharmasy1903: „Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre olacak şekilde olur, ayrıc…
-
Elit Menajerler Klanı
pharmasy1903 - - Klanlar
BeitragKlaniniz hayırlı olsun eskiden de vardı böyle klanlar güzel organizasyonlar yapılıyordu bu sayede, tabi ben içlerinde hiç bulunmadim orası ayrı dava
-
Hazırlık maçı araniyor
BeitragZitat von hüsnüzengin: „bana atabilirsiniz hazırlık maçı takım adı AKŞEHİR FC“ uyan tek bir gün vardı onuda yolladm
-
Destekleri için herkese teşekkür ederim. Sizlerden ricam turnuva kurma veya maddi destek olmak konusunda kim hangisini yapabilir ve ne kadar destek olabilir belirtirse bende ilk msj altında bunları toparlarım ve bu çerçevede programlama yaparım. Turnuva yi öneren olarak da belli ölçekte de olsa gücümüz en iyi oyuncularimdan ikisini satıp parası ya da direk transfer edecek şekilde bağışta bulunuyorum. Bu oyuncular oyundan ve forumdan pazarda bulunmaktadır.
-
arkadaşlar önerimiz kabul edildi bu çerçeve de bu turnuvaları düzenlemek için çalışmaya başlayalım diyorum , bu konuda bana yardımcı olabilecek kimler olabilir ben önümüzde ki haftada itibaren iş seyahatlerine çıkacağımdan yeteri kadar ilgilenemeyebilirim bu nedenden dolayı bu turnuvaların düzenlenmesi için konuların açılması , sponsorların bulunması , sponsorların bağış miktarlarına göre bu turnuvada dağıtılacak ödüllerin belirlenmesi ve turnuvaları kuracak takımların belirlenmesi gibi konular …
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Aynen hocam artık fırsat buldukça yad ederiz yine eskileri, sağolasın bu güzel muabbet için :)“ asıl sen sağolasın, fırsat buldukca girerim inl foruma sonrasında denk gelirsek yine bol bol konuşuruz
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Valla şimdi hatırladım hocam, forumda konu açılırdı moderatörlük başvurusu yapardı herkes, 7-8-9 sayfa başvuru olurdu Hey gidi Kısmet Yüksel Milanger , çok erken bıraktı çok :D“ biz eskileri konuşsak 1 hafta bitiremeyiz
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum A…
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dil…
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dili olsa da anlatsa onu bu oyuna gelmiş geçmiş benc…
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dili olsa da anlatsa onu bu oyuna gelmiş geçmiş bence en fırlama adamdı kendisi çokca buluşup birşeyl…
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Menajer adı oyunda takanome mi kardeşim?“ aynen o abi :D“ Tamam.Yolladım listeyi belki yardımı olur. :)“ teşekkürler abi saolasın
-
Zitat von Kızıltan: „Menajer adı oyunda takanome mi kardeşim?“ aynen o abi
-
pharmasy1903 - - Sohbet
Beitragnasibimizde geri dönmekte varmış , yine eski arkdaşlarla abilerimle muhabbet etme ayrı bir duygu, Aykutselcuk bu nicki mi kullanıyordun emin değilim ama aşınayım diye hatırlıyorum askere gitten sonra da oyunu hiç oynamadım hep forumda takıldım, muhabbetimiz de olmuştur tabi ama baya zaman geçti üzerinden , ayrıca bey kısmını atabilirsin İsrafil kafidir omergok , kusura bakmazsan ne yalan soylım senın nıck pek tanıdık gelmedı tabi üzerinden çok zaman geçti, lakin o zaman olmasa da şimdi tanıdık o…
-
Zitat von Kızıltan: „Antrenman listen vardır heralde.İstersen bendekini atayım sana oyundan.Birde ben birini bitirmeden diğerine başlamam.Yani Dı için paslaşma 880 üzreri olmadam ikili müc.vermem.Hepsi böyle gider.karışık verince biraz farkedebiliyor.En son çıkmasına yakın 880 üstü olanları fullerim. :)“ valla varda abi sende atsan fena olmaz, belki farklı veriyorumdur, bende dd örnek vereyim iki 2 pas iki gün ikili veriyorum bir 15 günde bir filanda 2 gün fıtnes veriyorum , tüm adamlara hep bu …
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yeniköyspo…