Suchergebnisse
Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 367.
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tan…
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine :D“ Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2…
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yenikö…
-
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yeniköyspor yapmıştı ah Davut abim adam öyle bir kadro …
-
Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine :D“ Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çı…
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Öneri kabul edildiyse yeni gelecek admin kim olur bilinmez ama o gelene kadar bizler çalışmaya başlayabiliriz.“ Yeni Admin mi?Bunu bir konuda daha gördüm.Birisi daha yazmıştı.Yeni Admin geleceğini zannetmiyorum arkadaşlar.Bunu Admin arkadaşlar mı söyledi?2 Adminimiz var zaten.Haa yeni moderatör yada moderatörler gelebilir forum için onu bilemem.Umut kardeşimizde bırakıyormuş çünkü.“ abi ben bilgi sahibi olduğum için söylemedim öyle yazdıklarından yaz…
-
Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine
-
Önerinin beğenilmesi güzel ,gönüllünün çok olması daha da güzel adminlerimiz de bu konuyu destekler ise bu konu ya istinaden gönüllü olacakların ve destek olacakların belirlenmesi adına da bir konu açarız ve o konu altında organizasyonu yaparak oyundan duyurusunu gerçekleştirtiriz, ayrıca her lig seviyesinden kurulacak turnuva içinde gönüllü olacak arkadaşın sorumluluğun da bir turnuva grubu olur ve belli bir tarihte turnuvalar başlatılır mesela bayramda olabilir
-
Zitat von aykutselcuk: „Ben açacaktım siz önce davranmıssınız, bizde buraya yazalım o halde:) ara sırada güncelleriz güçleri 220 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 180 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 115 OL 17........08.08.2018 100 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018“ 220 'di güzel gelişmiş
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
pharmasy1903 - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „Oyuncu Adı mevki Güç Yaş kontrat sonu Kurtbek, Güven OD 150 17 29.07.2018 Soylu, Aykut OH 220 18 19.06.2018 Kurtulan, Necdet DD 190 18 05.07.2018 Yigiter, Hidayet OD 220 19 26.06.2018 Aydemir, Türker OH 205 19 07.07.2018 Topal, Bahadýr OD 260 20 11.06.2018 Yorumlarınızı alalım Şimdiden satılıktır ilgilenen olursa tekliflere açığım :)“ Kurtbek, Güven OD 150 17 29.07.2018 güzel oyuncu olur
-
Hazırlık maçı araniyor
Beitrag7-15-20-21 haziran boş günlerim maç yapmak isteyen davet yollayabilir
-
Zitat von Eserbekler: „Senin oyuncular geç gelmiş galiba haziranda çıkan yok :)“ yok ben takımı geç açtım
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von pharmasy1903: „aynen olur hatta şu da yapılabilir turnuvayı açmaya gönüllü olan arkadaş buluruz kendisi ödülünde bir kısmını dağıtır turnuva geliri ile dağıttığı ödülü de kapatabilir.. Bizler bunu yapmak istedikten sonra her türlü mümkün olur düşüncesindeyim.“ Stadı yüksek lolanlar bu konuda yardımcı olursa süper olur sonuçta geliri daha fazla :)“ sonuçta yapılmak istendikten sonra eminim ki bir çok alternatif yöntem bulunur.
-
Zitat von Eserbekler: „Herkes kendi gençleri için konu acsa karışıklık olmaz öyle daha iyi olur. Her konuda paylaşan kişinin gençleri konuşulur :)“ Oda olabilir ben bir öneride bulunayım dedim.
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018“ abi benim dd yi görünce maşallah senin dı iyi gelişmiş :D“ İyi gelişiyor.Yemiyorum yediriyorum ona. Tabii premiumunda etkisi var.:D“ bende premiumlu veriyorumda tabi ilk gelen gençti ne antreman verdiğimizi bile unutmuştum onunda etkisi vardır, birde niye tek genç var ?