Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 367.
-
Zitat von Kızıltan: „Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018“ abi benim dd yi görünce maşallah senin dı iyi gelişmiş
-
Adı Mevki Ø Yaş Kontrat Sonu Güngör, Nadir OR 395 19 çıktı Erbakan, Volkan DI 355 19 24.02.2019 Duman, Berhan OL 315 19 05.03.2019 Sahin, Aytaç OR 235 18 03.04.2019 Bastürk, Bülent DI 190 17 23.04.2019 Yegen, Metin OL 155 17 03.05.2019
-
670 DD 28 yaş, 690 OD 28 Satılıktır.
pharmasy1903 - - Satılık
BeitragZitat von muhammed05: „anlamadığım konu nasıl oluyor yeni başlayan oyunda böyle oyuncular var ve o yaşta ?“ Bu oyuncular oyun kapanmadan önce transfer pazarda bulunan oyunculardı oyun tekrar acılınca bunlarda otomatikmen pazar da duruyor du lakin yaşları ilerlemişler di bunların yaşları geri çekilerek piyasa ya oyuncu kazandırmak amaçlanmış bu nedenle de böyle oyunculara sahip arkadaşlarımız mevcut
-
Zitat von Eserbekler: „Güzel fikir ancak o kadar sponsor bulmak zor olur gibi :)“ Lig seviyelerine göre olacak o nedenle bulunur düşüncesindeyim, örn amatörde kişi bası 1 milyon , 3 lig c için 2 milyon gibi lige göre orantılı artarsa bence bulunur, forumda gizli zenginimiz çoktur yaparlar güzellik hep bana demekle olmaz
-
Merhabalar, yanlış hatırlamıyorsam geçmişte her lig düzeyi için turnuvalar kurulup oyundan bilgilendirme yapılarak foruma üye kazandırma konusunda çalışmalar olmuştu. Bunun benzerinin tekrar düzenlenebileceğini düşünüyorum, örnek verirsek Amatör lig de bulunan bir arkadaş sadece amatör de bulunanların katılabileceği bir turnuva düzenler bu sayede eşit seviye de ki takımların bulunacağı bir turnuva olur ve ödül dağılımı onların seviyelerine göre olacak şekilde olur, ayrıca turnuvaları kuracak tak…
-
Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ÇARŞI33: „israfil para bizde kalmadı turnuva kurduk. 32 kişilik turnuvaya 32 m dağıtacak varmı böyle birşey BEN 7 KİŞİYE 7 M DAĞITIYORUM BÜTÇEM O KADAR sinan a bak 100 m dağıyor. neticede Koskoca adminden bahsediyoruz. “ abi bence adem süpriz yaparz totalde 1m (Milyar ) ödül daüıtır, sonuçta bu devirde admin kolay olunmuyor, oluyorsa da bonkör olacak :D“ hah şunu bileydin. ödülü görelim öyle katıl…
-
Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von ÇARŞI33: „israfil para bizde kalmadı turnuva kurduk. 32 kişilik turnuvaya 32 m dağıtacak varmı böyle birşey BEN 7 KİŞİYE 7 M DAĞITIYORUM BÜTÇEM O KADAR sinan a bak 100 m dağıyor. neticede Koskoca adminden bahsediyoruz. “ abi bence adem süpriz yaparz totalde 1m (Milyar ) ödül daüıtır, sonuçta bu devirde admin kolay olunmuyor, oluyorsa da bonkör olacak :D“ hah şunu bileydin. ödülü görelim öyle katılalım. “ bu arada ademi hesaba kattık da İbrah…
-
Zitat von ÇARŞI33: „israfil para bizde kalmadı turnuva kurduk. 32 kişilik turnuvaya 32 m dağıtacak varmı böyle birşey BEN 7 KİŞİYE 7 M DAĞITIYORUM BÜTÇEM O KADAR sinan a bak 100 m dağıyor. neticede Koskoca adminden bahsediyoruz. “ abi bence adem süpriz yaparz totalde 1m (Milyar ) ödül daüıtır, sonuçta bu devirde admin kolay olunmuyor, oluyorsa da bonkör olacak