Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 229.
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von kingyuse: „Zitat von juninho123: „aralarında 1 yas fark var benımkıyle 10 gucu saymazsak :)“ seninki 1 hafta sonra çıkıcak gençlikten o var bi de :)“ aynen
-
Rekor Fo olabilir
Beitragaralarında 1 yas fark var benımkıyle 10 gucu saymazsak
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Mutlu43: „Arkadaşlar resim görsel ini nasıl yapıyorduk forum atmayi“ hızlı resım yukle sıtesınden resmı yukleyınce orada cıkıyor forumlar dırek resım lınklerı dıye ayrı ayrı
-
Rekor Fo olabilir
BeitragVDkJ2R.png devam
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von kingyuse: „PDyJnb.pngY6YZDD.png0zYJ1V.png Şöyle bi şey var bende de.55 17 gelmişti.Serverin 2.si olabilir belki :)“ aynen guzelmıs pre alıyor mu
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Mutlu43: „Bana 30 35 geliyor en fazla 40 bakalım bu sefer nasıl geleçek dd 65 16 müthiş olur :)“ tabiki 65 16 gelmesi çok başka
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von MustiSRSY: „Banada yeni geldi DD 60 18 bakalım nasıl gelişecek bir günde 70 oldu“ pre antraman alıyor mu
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Mutlu43: „Oyun açıldığından beri bir sefer dı 60 geldi daha da gelmedi“ üstelik bu fo bana 65 geldi birde
-
Rekor Fo olabilir
Beitraganladım hocam 60 fılan oldumu tadından yenmıyor tabı
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Mutlu43: „Genç oyuncun iyi gelmiş hayırlı olsun dostum bende oh 330 19 yaş iki gün sonra vcikicak 335 çıkar herhalde kredi yetisdimi iyi oluyor“ aynen hocam genc oyuncu ıyı geldımı bırde kredı ıle yetısırse baya ıyı oluyor. senın bu oh kac gelmıstı
-
Rekor Fo olabilir
BeitragGDdby6.png Devam
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader“ 65 16 gücünde eylül ayındaki yaş atlama gününden 4-5 gün sonra geldi. Ayrıca burada bilader vs gibi kelimeler futbolcup platformuna yakışmayan hitaplar. Burada 10 senedir bir çok külüp ile muhabbetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız oldu. Kendimize yaşça yakın olanlara dostum, büyük olanlara hocam benden daha tecrübeli olanlara usta diye hitap etmişimdir ve bu şekilde karşılık almayı da isterim küçük bir ay…
-
Rekor Fo olabilir
BeitragBzly9g.png Gelişime devam
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Aynen içlerinden en iyide bu gelişti 300 geçen ilk genç oyuncum en yakın tarih bunun diğerleri bir ayı geçgin var 300 üzeri geçerler onlarda 250 civarı filanlar bu sefer hepsini satışa koycam para getirsinler biraz diğerleri benim kadromu idare eder“ antranörün gücü düşük olduğu için öyle olmustur
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Aynen bazıları iyi gelişiyor bazıları geç gelişmeye başlıyor“ dostum resım paylasmıssın ama yası gozukmuyor oyuncunun
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von Eserbekler: „Hayırlı olsun anlaşamazsanız sıradayım :)“ tabiki tekliflere açığım
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von juninho123: „aynen bir değişiklik olmazsa satmayı düşünüyorum“ Gençlik bitiminde talibim o zaman görüşelim“ tamamdır oyuncunun gelişimini buradan yayınlayacağım teklifleri alırım ilerleyen zamanlarda