Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 229.

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

juninho123 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Lldy6Z.png

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

4jYmmY.png

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

XMWO90.png hadi bakalım

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncular

Beitrag

380 390 19 arası cıkar hocam

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

NnV3Ng.png

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncular

Beitrag

325 20 fo baya pahalı ya

• Benutzer-Avatarbild

Fazlalık oyuncu

juninho123 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Marques: „Merhaba , Takımımın şifresini bugün itibariyle almış bulunmaktayım. Ama maalesef içinde oyuncu kalmamış. Elinizde bulunan güçsüz veya kullanmadığınız fazlalık oyuncuları değeri kadar satın alabilirim. RCD Barcelona“ Algür, Nazým29.10. 2018 FO Sol 100 20 nu tarz oyuncalar suan ısıne yararmı

• Benutzer-Avatarbild

380 fo varmış 20 yaşında kimde

juninho123 - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Ama bazı arkadaşlar masa başından işin maddi kısmını hiçe sayıp eleştirip hakaret ediyor. Bu oyunu kendini düşünenler değil oyuna maddi manevi destek olanlar ileri tAşıyacak. Sanki 350 tl hiç bişey değil sanki bedavaya çaldım ayıp ya . Kimi dostlar kredi satılması için kopyaya destek verirken bu tür konuşmalar iyice oyundan soğutuyor pişman ediyor insanı kimler oyun oynasın diye paramı vermişim demiyor değilim“ ya tabiki bu oyunda pazarda olan her oyuncuyu herkesı…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von dertat: „400 26 dd var istersen ban ulaş“ 23 yas olucak vede 420 ustu

• Benutzer-Avatarbild

evet arkadaslar elınde 420 ustu oncelık dı olmak uzere ol veya or de olabılır talıbım

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

lZo0vJ.png PDRYk5.png daha iyisi yok

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

WL8nr1.png

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda Dil Seçeneği

juninho123 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Kimse kredi almıyor diye genel bir mazeret yöntemi oluştu nedense server sahiplerinin politikası olarak.Sevgili moderatör arkadaşlar,sanırım hesaplara girme yetkisi verilmiş size.Chatte yazılanlardan anladığım kadarı ile.O zaman bir girip bakınız hesabıma.Oyun açıldığından beri 20.000'e yakın kredi kullandığımı göreceksiniz.Ben bu oyunun müdavimlerinden birisiyim.Benim gibi müdavim olan eski oyuncularda kredi kullanmaya devam ediyorlar.Eskidende durum bundan ibaretti.Bu oyun…

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda Dil Seçeneği

juninho123 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von Dilovası: „Zitat von aykutselcuk: „Oyunda dil seçeceği bu serveri toparlamak için en büyük çözümlerinden biri bence. Kullanıcıya bırakılan birkaç opsiyonlu dil seçeneği, ingilizce-almanca-flemenkçe-fransızca bu servera çok fazla yabancı kullanıcıyı çekebilir kredi fiyatlarından ötürü. Yani ortada şöyle bir durum var, Amsterdam'da yaşayan biri SkyLounge'da bir kola içse, Türkiye serverinde alacağı 500 krediye eş değer. Bu kadar ucuz onlar için, ve aşırı dikkat çekici bir durum bu. Yani …

• Benutzer-Avatarbild

Noel turnuvası

juninho123 - - Turnuvalar

Beitrag

Türkiye server ında almanyada kı gıbı noel etkınlıgı vs olacak mı ?

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

juninho123 - - Klanlar

Beitrag

cümleten merhaba herkese

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

juninho123 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ST Lakers'80: „Zitat von juninho123: „Zitat von ST Lakers'80: „Zitat von juninho123: „Zitat von ST Lakers'80: „Yeni gençleri koydum dursun kösede, belki vakti gelince talibi çıkar.“ çok karışık olmuş ya keşke yenı konu acsaydın :)“ Sağlık olsun ya, yazmak için yazdık zaten, o oyunculara ihtiyacı olan kisi anlayacaktır zaten :D“ haaaa sadece ılk sayfadak ı yazıları degıstırmıssın cunku altında eskı oyunculara gore yorumlar var bırısı fo fo demıs bakıyorum fo yok oh var :D“ aynen bu sefe…

• Benutzer-Avatarbild

ALTINORDU GİBİ MAŞALLAH

juninho123 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von wonder: „X6VY63.png BUNLAR ÇOK İYİ OLMAZ MI SİZCE ? KAÇ ÇIKAR TAHMİNLERİ ALALIM ?“ evet guzel oyuncular kac geldıler ?

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ST Lakers'80: „Zitat von juninho123: „Zitat von ST Lakers'80: „Yeni gençleri koydum dursun kösede, belki vakti gelince talibi çıkar.“ çok karışık olmuş ya keşke yenı konu acsaydın :)“ Sağlık olsun ya, yazmak için yazdık zaten, o oyunculara ihtiyacı olan kisi anlayacaktır zaten :D“ haaaa sadece ılk sayfadak ı yazıları degıstırmıssın cunku altında eskı oyunculara gore yorumlar var bırısı fo fo demıs bakıyorum fo yok oh var

• Benutzer-Avatarbild

juninho123 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ST Lakers'80: „Yeni gençleri koydum dursun kösede, belki vakti gelince talibi çıkar.“ çok karışık olmuş ya keşke yenı konu acsaydın