Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 364.
-
Hazırlık maçı araniyor
BeitragYolladim reis kabul edersen sevinirim
-
350+ kl arıyorum
BeitragKl bulundu Konu kilit
-
350+ kl arıyorum
BeitragBütçe 19 m oldu
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragArkadaşlar oyuncu alacağım ama forumda kimseler yok
-
350+ kl arıyorum
BeitragBütçem çok fazla yok 14m uygun yaşı yüksek farketmez ama gücü yüksek ariyorum
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragGençlikleri biten futbolcular satılacaktır
-
ana menu sorunu
BeitragBenimki düzeldi
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragYükseliş
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragBenimde pazarda birkaçtan vardı bakmak istersen
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
Beitrag -
ana menu sorunu
BeitragAynı sorun bendede mevcut
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragFikstürde bir sıkıntı var bugünkü maçlarındaki oynanmamış gösteriyor aktif olarakta dünkü maçları gösteriyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAğalar bayramınız mübarek olsun diğer ay boş günlerim var stadı yüksek olan arkadaşlar varsa haZırlık maçı yollayabilirmi
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamın aleyküm ağalar birşey soracaktım bayram turnuvası olacakmı acaba
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Beitragbirde canlı sohbetin yerinde online olan kişileri gösterse ne güzel olurdu
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Dilovası: „Zitat von MustiSRSY: „Fikstürde bir yanlışlıkmı var 18 maça kadar görünüyor kuzenimizde benimde sizlerdede öylemi“ sadece göstergesel bir hata. Bir sonraki sezona geçtiğinde düzelecek. Lig sayıları düşürüldüğü için fikstürler ona göre ayarlandı bu da ligi devam edenleri etkileti tabi.“ anladım ustam teşekkür ederim bir sorun yaratmıyorda dikkatimi çekti
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragFikstürde bir yanlışlıkmı var 18 maça kadar görünüyor kuzenimizde benimde sizlerdede öylemi
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
BeitragZitat von melekmete: „anlamadigim bu paralar nasıl oluyor boyle futbolcular nasıl oluyor....sastim kaldım...“. Ben o oyuncuların çoğunu ücretsiz alt liglere verdim ihtiyacı olanlara