Suchergebnisse
Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 364.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Derby05: „Selamlar“ aleykümselam
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragMerhabalar gazetemdeki son iki makaleyi oylayabilirmisiniz arkadaşlar rica etsem futbolcup.net/#/index.php?w=34…602606&pos=0&_=1531430500
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von MustiSRSY: „Haftanın menajeri ünvanına layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum“ Hayırlı olsun tebrik ediyorum“ teşekkür ederim ustam
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Eserbekler: „Hayırlı olsun :)“ teşekkürler ustam
-
Haftanın menajeri
BeitragHaftanın menajeri ünvanına layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum
-
Yedek
BeitragZitat von Akif: „Zitat von MustiSRSY: „Haklısın birde şu turnuva maçlarında kendi sahamızda yaptığımız maçlardada hazırlık maçı gibi gelir gelse iyi olurdu“ Geliyor zaten günde 4 maçta yaklaşık lig maçı kadar gelir geliyor“ turnuvanın bitiminde değilde turnuva içerisindeyken kendi sahamızda yaptığımız maçlarda gelir sağlıyormu kulüp
-
Yedek
BeitragHaklısın birde şu turnuva maçlarında kendi sahamızda yaptığımız maçlardada hazırlık maçı gibi gelir gelse iyi olurdu
-
Kart Cezaları
BeitragZitat von management: „Agresif oynamak mac kazandırıyor mu bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da takımımıza zarar verdiği. Kendinden güçlü takımlara karşı agresif oynayıp maçı kaybeden ama diziliş bonusuna zarar vererek 2-3 maçı etkileyen takımlar var. Ve bu takımlar maç içerisinde çok az kart görüyor. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Maç motorunun agresif oynayan takımlara karşı kart gösterme durumunun artmasından yanayım. Oyuncum hatta oyuncularım sakatlandığıyla kalmamalı. Kart cezalarının …
-
73300 KİŞİLİK
BeitragSpeedy Fikirtepee sk
-
AC kupası 4 (400.000)
MustiSRSY - - Turnuvalar
BeitragZitat von Akif: „Zitat von MustiSRSY: „:thumbup:“ Katıldın mı :)“ evet katıldım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „Mrb.dostlar Allahım her daim yar ve yardımcınız olsun....hep mutlu huzurlu olun“ amin sizde inşallah
-
AC kupası 4 (400.000)
MustiSRSY - - Turnuvalar
Beitrag -
Zitat von pharmasy1903: „Zitat von MustiSRSY: „Tabiki İsrafil reis var Kulüp : werder veremem fc kendisine sorayım bi müsait olunca size yazsın hocam“ Eyw mustafa Sizler kabul ediyorsanız benim için sıkıntı yok yardımcı olabileceksem ne mutlu, lig olarak da dün itibariyle 2. Lig bitti küme düştüm ama daha atanmadim“ kralsın İsrafil tabiki şevket ustaada ayrı bi üstad