Suchergebnisse
Suchergebnisse 321-340 von insgesamt 364.
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragAynı sıkıntı bendede var usta hepsini aynı yaptım sonradan değişti kendi kendine hepsi birbirinden farklı oldu ne yapıcam bilmiyorum
-
Dunya kupasi kredi
BeitragBöylede iyi bence krediler için teşekkürler ☺️
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
BeitragZitat von EmreInce: „Zitat von aKKaa: „Öncelikle belirtmeliyim ki Türkiye 1.ligdeyim Pazarda kullanmadığım oyuncularım var Ilgilenen olursa msj atarak FIYAT alabılırler. FAİŞ FIYATLARA SON ... !!!! TAKIM ADI: DenqesıZ Team Korcan, Özhan OR 195 25 3.500.000 Menekse, Recep OD 110 26 918.750 Mandirali, Türker OR 190 21 4.500.000 Nedim, Kadir OR 165 23 2.500.000 Arikan, Melih OL 165 21 2.250.000 Nedim, Nasuh OH 150 20 2.500.000 Altinkaynak, Baykal OH 140 19 2.500.000 Amcaoglu, Murat OH 145 20 2.250.…
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
BeitragKeşke herkes yapsa oyun biraz daha hareketlenir bence
-
Yardım
Beitrag90lık dd ve dı işini görürmü genç istersen teklif yap bende amatördeyim ama elimde 2 fazla defans oyuncusu var sen yine bak işini görenlere teklif yaparsın ilk 11 de değilse veririm oyuncuları sıkıntı yok
-
Eski takım arama
BeitragBir gelişme varmı eski takım hakkında ?
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
Beitrag80lik 90lık oyunculara 3m isteyenleri gördüm
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
BeitragFiyatlar çok iyi
-
Büyük takımlardan destek
BeitragSizde haklısınız ne diyeyim ama adminlerin genel olarak oyun parası olsun transfer ücretleri hakkında olsun bir düzenleme getirmesi gerekir çünkü hazırlık maçlarında ve lig maçlarından gelen paralar anca Alt yapı bina inşaatlarına yetiyor tranfer piyasasında bile 80lik oyuncuya 3 m para isteyen var forumda olamayan arkadaşlar var buradaki fırsatlardan fiyatlardan haberdar olamayanlar var küçük takımların 3 m ve üzeri parayı biriktirmesi için 1 hafta bekliyor nasıl transfer yapsın nasıl bina geli…
-
Büyük takımlardan destek
BeitragBöyle bişeyin amatör ligdeki arkadaşlara baya faydası olur çünkü hep para açısından hem oyuncu açısından çok yetersiz kalıyor ve alt yapıya harcanıyor para çoğu zaman oyuncu alacak para kalmıyor
-
Hazirlik maci 65binlik Stad.
Beitragkuzenim oyuna yeni başladı hazırlık maçına ihtiyacı var yardımcı olurmusunuz rica etsem takım adı : ChesterTR
-
PROBLEM
BeitragOyunun logo ayarlarında sıkıntımı var acaba logo kendi kendine değişti ilk yaptığım logo olmamıştı sonrasında yeni logo yaptım o kabul edildi ve bir süre sonra eski logo kabul edildi bu sefer hepsi aynı olsun diye hepsine aynı logoyu ekledim şuan menajer , takım logosu , kulüp logosu hepsi ayrı telden çalıyor yardımcı olurmusunuz
-
Eski takım arama
BeitragPeki incele kontrol ne zaman biter
-
Eski takım arama
BeitragPeki sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler ☺️
-
Eski takım arama
BeitragResmî göremedim ya kusuruma bakma ama bildiğim bütün bileğileri aktardım yeterli olmaz ise yapacak bişey yok ama israfilede iletirim size Bilgi aktarabilir
-
Eski takım arama
BeitragValla olursa süper olurda ben yine bi şansımı denerim bakalım çünkü o zamanlar İsrafil oyundaydı sağolsun çok yardımı dokundu hazırlık maçlarında o oyunu bıraktı bende bıraktım israfildende teyit alınabilir yani o kadar garantisini veririm bakalım bi destek bölümünden ileteyim