Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 364.
-
Eski takım arama
BeitragBen çoğunlukla İsrafil’e maç yapardım ☺️ Hesapta hala profil resmim bile duruyordu
-
Eski takım arama
BeitragEski takımımı biliyorum ama şifre ve mail adresini hiç hatırlamıyorum onu takkmı alma imkanım varmı
-
Eski takım arama
BeitragEski takımımı biliyorum ama şifre ve mail adresini hiç hatırlamıyorum onu takkmı alma imkanım varmı
-
PROBLEM
BeitragBen bugün aldım sorun yoktu sanırım
-
İsim yaş
BeitragMustafa 30 ☺️
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragBende 8 seviye asistanlar Kuran’da yolladım bakalım diğer sezon 9 olur biraz daha iyi geliştiririm sanırım
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragGençler fena görünüyor bunlar bu kadar nasıl gelişiyor anlamıyorum ☺️
-
oyuncu gelişimi
BeitragZitat von Eserbekler: „Bildiğiniz gibi genç oyuncu geldiğinde normal oyuncudan 3 kat daha hızlı gelişiyor buna bir itirazım yok ancak sözleşme imzaladıktan sonra 19 yaşındaki oyuncu da 34 yaşındaki oyuncu da aynı gelişiyor. Bunun yerine oyuncu gençlikten çıktıktan sonra yaşına göre gelişse daha iyi olmaz mı ? Örneğin gençlikte bir antrenman 10 arttırıyorsa gençlikten çıktıktan sonra 4ten başlayıp yaşı ilerledikçe belli miktarlarda azalarak gitse daha mantıklı olur böylece genç alınan oyuncunun f…
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
MustiSRSY - - Turnuvalar
BeitragBugün bir turnuvaya katıldım sonra tekrar bakarız ben takip ederim burayı sağolasın
-
Hazirlik Maci, 56.550 bin Stad
BeitragBen hazırlık maçı yolladım size kabul edermisiniz KadiköyFc
-
Üstadları dinlemek lazım ☺️Boşa gitmesin o zaman dün 10 günlük premium antrenman açmıştım o bitince tekrar açarım öyle değerlendiririm o zaman
-
Sağolasın ☺️ Birde birşey soracağım oyunculara motivasyon antrenmanı vermek mantıklımı 65 kredi
-
8 olunca iyi gençlerin gelme olasılığı varmıdır
-
Yetenek avcısı kaç seviye
-
hımm saolasın bende aynı şekilde yaptım
-
Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum“ premium antrenman verirken ayrı bir gruptamı antrenman vermek lazım gençlere yoksa normal mi
-
Yenilgi,yenememe
Beitragaynı sorun birkaç kere banada oldu en son bugün lig maçında çok saçma birşey
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
MustiSRSY - - Turnuvalar
BeitragMERHABA BENİM YARIN TURNUVAM BİTİYOR YER VAR İSE KATILABŞLİRİM
-
Hazirlik maci 65binlik Stad.
BeitragHazırlık maçına ihtiyacım var boş günü olanlar yollayabilirmi KadiköyFC