Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 279.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Yani kısaca vaziyet alın okul karışacak diyorsun :)“ :D“ O zaman ben arkadan cızzz
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Hemşirmi olacaksin hocamm
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragCok az kaldi hocalarim sayenizde
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von aaasss: „28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz“ Bende bisey yookk :D“ Hata adminde mi sende mi
-
Elit Menajerler Klanı
Beitrag28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragYağmurlu bir günden gunaydin
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Ilkokula giderken başlamıştım ilk olarak suan universite okuyorum. Çok ban yemiştim eskiden o zaman bilmiyodum kurallari abimle oyuncu veriyoduk birbirimize ertesi gün yiyoduk banı Çok hesap açıp çok ban yedim eskiden yani :D“ Kaç yildir varki bu oyun 20 yil oldumu
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Hatirlamiyorum ama eskilerdenim bende :D“ Oyun profilinde yaziyordur hocamm
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragOyunu kim ne zamandir oynuyor. En eski ve tecrubeli kimm ben 2012.
-
EFSANE DİZİLİŞ Birzamanlar.
BeitragO neee.... kadroya bakk
-
Menajer adı : aaasss 12 Nisan 2019 Cuma 20:30 Bursaspor - Trabzonspor 1-1 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Konyaspor - Sivaspor 1-1 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Rizespor - Göztepe 0-2 13 Nisan 2019 Cumartesi 19:00 Beşiktaş - Başakşehir 2-0 14 Nisan 2019 Pazar 13:30 Kayserispor - Ankaragücü 2-0 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Yeni Malatya - Alanyaspor 1-1 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Antalyaspor - Kasımpaşa 1-1 14 Nisan 2019 Pazar 19:00 Fenerbahçe - Galatasaray 1-1 15 Nisan 2019 Pazartesi 20:30 BB Erzurumsp…
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
aaasss - - Etkinlikler
BeitragTakim adi : sulakyurt spor Menejer : aaasss Kredisiz turnuva
-
Ilk fiyat benden 40 m
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak