Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 279.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Şevket: „Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Yani kısaca vaziyet alın okul karışacak diyorsun :)“ :D“ O zaman ben arkadan cızzz

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

aaasss - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Gunaydin bugun derste ilk defa kan alicaz birbirimizden heyecanliyim :D“ Hemşirmi olacaksin hocamm

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Cok az kaldi hocalarim sayenizde

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von aaasss: „28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz“ Bende bisey yookk :D“ Hata adminde mi sende mi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

28.lig tahminleri için ödüller yatmiş hesaba. Saolasin hocamm iyiki varsiniz

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Yağmurlu bir günden gunaydin

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Ilkokula giderken başlamıştım ilk olarak suan universite okuyorum. Çok ban yemiştim eskiden o zaman bilmiyodum kurallari abimle oyuncu veriyoduk birbirimize ertesi gün yiyoduk banı Çok hesap açıp çok ban yedim eskiden yani :D“ Kaç yildir varki bu oyun 20 yil oldumu

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hatirlamiyorum ama eskilerdenim bende :D“ Oyun profilinde yaziyordur hocamm

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Oyunu kim ne zamandir oynuyor. En eski ve tecrubeli kimm ben 2012.

• Benutzer-Avatarbild

EFSANE DİZİLİŞ Birzamanlar.

Beitrag

O neee.... kadroya bakk

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : aaasss 12 Nisan 2019 Cuma 20:30 Bursaspor - Trabzonspor 1-1 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Konyaspor - Sivaspor 1-1 13 Nisan 2019 Cumartesi 16:00 Rizespor - Göztepe 0-2 13 Nisan 2019 Cumartesi 19:00 Beşiktaş - Başakşehir 2-0 14 Nisan 2019 Pazar 13:30 Kayserispor - Ankaragücü 2-0 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Yeni Malatya - Alanyaspor 1-1 14 Nisan 2019 Pazar 16:00 Antalyaspor - Kasımpaşa 1-1 14 Nisan 2019 Pazar 19:00 Fenerbahçe - Galatasaray 1-1 15 Nisan 2019 Pazartesi 20:30 BB Erzurumsp…

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

aaasss - - Etkinlikler

Beitrag

Takim adi : sulakyurt spor Menejer : aaasss Kredisiz turnuva

• Benutzer-Avatarbild

460 GÜCÜNDE 24 YAŞINDA FO SATILIK

aaasss - - Satılık

Beitrag

Ilk fiyat benden 40 m

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : aaasss 10 Nisan 2019 Çarşamba 22:00 Ajax 0-1 Juventus 10 Nisan 2019 Çarşamba 22:00 Manchester united 3-3 Barcelona