Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 279.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

aaasss - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

almanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Hocam belirlesin ki şimdiden turnuvaya giremeyenler kendi turnuvasını kursun yada başka turnuvaya girsin beklemedeyiz şu ann

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Evet biliyorum Hocam aldim senden saol hatırladım bir oyuncuyla anlaşacagım son paramla başka alamiyorum

• Benutzer-Avatarbild

435 guc 24 yaş dd 17 m. Oyuncu pazarda.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Çok cimrisin hocamm

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

395 guç oh 21 yaş 395 güç di 21 yaş 435 güç dd 24 yaş Tamamina kaç para verirdiniz sayin hocalarim alsaniz Su an pazar fiyatlarini düşünün

• Benutzer-Avatarbild

19 yas 325 güç FO 4 m ver al pazarda

aaasss - - Satılık

Beitrag

Kadroda yer olmadiğindan dolayi Oyuncu satış sonrası kadrodan çıkarilir. Antrenman verilmez DİKKAT. İsteyen 5 m da teklif verebilir Tkm adi sulakyurt spor

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Almanya kadar

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli canavara bağıran insanlar arasında olmaktansa ölürüm daha davosa gelmem bilesiniz ki

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

Herkese gunaydin bu sene kim şampiyon olr sizce gs alırmi

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

En fazla 7 kov gelsin.

• Benutzer-Avatarbild

25m ödüllü yarışma

aaasss - - Turnuvalar

Beitrag

Hocam bence en güzeli kendi resmini koy. Cunku menajer resminde farkli bir görüntünün olmasi garip bence.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

aaasss - - Klanlar

Beitrag

7 tane var bende hiç iyi degiller

• Benutzer-Avatarbild

O değişmesin hocam bana uymaz o iş. Saolun hocam

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli canavara bağıran insanlar arasında olmaktansa ölürüm

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda hotmail hesabim farkli forumda farkli ayni yapabilirmiyiz hocam oyundan mesaj atarak yardim eder isiniz bana. Sulakyurt spor

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

aaasss - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı:Kızılca Spor Kulübü Menajer adı:Özel Tim Kredisiz Hocam bu hesap oyundan benden yardim istedi forum kullanamiyormuş yeniymiş oyunda. Kontrollerden sonra uygunsa turnuvaya alirmisiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine