Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-63 von insgesamt 63.

• Benutzer-Avatarbild

1.Legia...(L)...Warszawa – sunshaine 2.Orzeł Palowice - pep 3.Dziki wschód - John Wayne 4.Skarp Granat - skarp52 5. John Deere Team - Gorgoń89 6.TI AMORE - Jolka 7. MJP Rybnik - Paul 8.FC.Jamajka - zimny69 9. CARLO FC - -Carlo- 10. Sielczanka Mokotow - Damkus 11. unia niećkowo - lokario 12. Zjednoczeni Trzemeszno & Lech Poznań - Bartek96lp 13. Czarni Lwówek Śląski - Lakjonik 14. Kolonia City - woooojtaaaas 15. Rodło Górniki F.C - Ozi2020 16. Loserpool - Johan Cruijff 17. RWKS Sparta - michallisk…

• Benutzer-Avatarbild

Celem na rok 2019 jest rozbudowa stadionu oraz jego infrastruktury, każdy pracownik rozwinięty na 10 poziom, większe dochody z sklepu kibica i restauracji czyli max poziom. Jeżeli chodzi o cel czysto piłkarski to liczę minimum na 1 ligę, ponieważ do ekstraklasy może nam brakować, ale kto wie co się wydarzy. Powodzenia wszystkim menadżerom.

• Benutzer-Avatarbild

Dla mnie najlepszym zawodnikiem 2018 roku był N'golo Kante, mimo iż z Chelsea niczego nie osiągnął, to w każdym meczu grał dobrze. Był cichym bohaterem Francji podczas mistrzostw świata. Najbardziej niedoceniony piłkarz tej reprezentacji, w każdym meczu mistrzostw dawał z siebie wszystko. Wybrałem go też z tego powodu iż swoją skromnością oraz pokorą imponuje wielu ludziom. Mimo tego, w którym miejscu jest teraz ma poukładane w głowie oraz pieniądze nie zmieniły tego człowieka. Dla mnie ten zawo…