Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 44.
- 
				Liga Towarzyska AT-sezon 2BeitragJa jestem za tym, żeby zacząć nowy sezon od razu 
- 
				soints vs LKS Ursus Dachnów 2:0 LKS Ursus Dachnów vs soints 0:3 KS Kretovia vs LKS Ursus Dachnów 0:0 LKS Ursus Dachnów vs KS Kretovia 0:2 Black Devils vs LKS Ursus Dachnów 3:0 LKS Ursus Dachnów vs Black Devils 2:1 
- 
				EKSTRAKLASA 6Janusz - - Archiwum lig BeitragGratulacje dla czarnego za Majstra ! ;p 
- 
				Bitwa klanów - DyskusjeJanusz - - Bar sportowy BeitragJa jako już były członek WDFC trzymam dalej za nimi i moim zdaniem bitwę wygra WDFC! ;p 
- 
				Wywiad wydanie październikoweBeitragMaciejewski 
- 
				Jaki To JuniorJanusz - - Bar sportowy BeitragOP 18 lat 30Q LP 17 lat 45Q N 17 lat 50Q 
- 
				Ekstraklasa 5Janusz - - Archiwum lig BeitragGratulacje Panowie ! 
- 
				Gazetka Fut Time News - dyskusjeBeitragSuper robota! Bardzo dobrze przemyślany projekt i jestem bardzo zadowolony z wydań gazetki! Czekam na kolejne ! : ) 
- 
				Liga towarzyska AT.Beitrag1. Newell's - Old Boys. Oldboy 2. Chelsea KnO FC - Mateo Di Stefano 3. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine82 4. Stasin Red Devils - Sławek1970 5. Zryw Dabrowka - Dulux 6. Legia Warszawa - wojti 7. OGIEŃ CZARNKÓW - P3PSI 8. Lech Poznań - patrickswayze 9. LKS Ursus Dachnów - Janusz 
- 
				Jaki To JuniorJanusz - - Bar sportowy Beitragn 90 20 op 130 23 br 110 19 lp 100 22 oz 80 23 
- 
				Nachodzący na siebie tekstBeitragWtam! Chciałbym zgłosić taki oto przypadek: Bez_tytu_u-1543777662.png Niestety, ale przeszkadza to w rozczytaniu pełnej nazwy zespołu i ligi w której owy zespół gra. Bardzo bym prosił, żeby ten błąd został poprawiony. Ułatwi to na przyszłość innym graczom mierzącym się z tym zespołem przeczytać pełną nazwę drużyny wraz z ligą w której on się znajduje. Pozdrawiam;) 
- 
				TOP MeczJanusz - - Nowy FutbolCup BeitragZitat von dzelen: „Niektórzy kibice mogli żałować, że przedwcześnie opuścili mecz. Dobry mecz wierzboll 2eupmp4.jpg jakim ostatecznie wynikiem się zakończyło to spotkanie? :P“ 
- 
				Nasze gazetki kluboweJanusz - - Fun i rozrywka Beitragfutbolcup.pl/#/index.php?w=350…Id=244&pos=0&_=1538129938 Gorąco zapraszam:) 
- 
				Witam! Przeglądając teraz turniej w którym biorę udział przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może da się wprowadzić listę najlepszych strzelców turnieju? Tak jak w lidze jest Królowie strzelców - TOP 20, tak może być np.: TOP 10 strzelców turnieju i na koniec rozgrywek najlepszy strzelec dostałby nagrodę, która by wylądowała w gablocie klubowej. Moim zdaniem byłoby to dodatkowe osiągnięcie klubowe, a nagroda, która wyląduje w gablocie ucieszyłaby bardzo menadżera zespołu. Pozdrawiam!