Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 68.
- 
				  1.Buca Türkiye Kupası 500.000€BeitragArkadaşlar Son 3 Takım Kalmıştır. 
- 
				  1.Buca Türkiye Kupası 500.000€BeitragZitat von Eserbekler: „Tarihi yanlış yazmışsın benim turnuva dolmayacak gibi umarim senin turnuva dolar :)“ Düzelttim sağol umarım dolar seninki de benim de 
- 
				  1.Buca Türkiye Kupası 500.000€BeitragBuca Türkiye Kupası 500.000€ - 1 Olarak Turnuvamı başlatmış bulunuyorum. İnşallah bunu sürekli devam ettiricem herkesi turnuvama bekliyorum. Sizler ilgi gösterdikçe ödül miktarını arttırıcam umarım. 23.04.2018 Tarihinde Başlıyor. Herkese 500.000€ Turnuva Katılmak İçin; TIKLAYABİLİRSİNİZ... 
- 
				  UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]BeitragZitat von hüsnüzengin: „maalesef turnuvam var ileride kurduğun zaman gelirim . oyun içindende mesaj atarmısın kuracağın zaman takım TURANÜLKÜSPOR menajer adım hüsnüzengin oyunun eskisiyim fakat yeni hesap açtım.“ Buradan konu açarım zaten görebilirsin yarından sonra turnuva açabilicem konuda açıcam. 
- 
				  UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]BeitragŞuan 3 kişi oldu turnuvada evet arkadaşlar başka yok mu giricek. Dolu olsa bile buraya yazabilirsiniz arkadaşlar birdaha kurucam zaten. 
- 
				  Genç oyuncuBeitragEvet bana da son oyuncu baya geç gelmişti 10 güne yakın geldi 
- 
				  TransferBeitragNe kadar verebilirsin 
- 
				  TransferBeitragFO 135 19 FO 40 18 OR 125 21 FO 55 19 Genç olarak bunlar var ama 25 yaşında 100+ oyuncularım da var. 
- 
				  TransferBeitragBucaAkademiSpor olan oyuncular benimdir 
- 
				  TransferBeitragOyundan direk oyunculara bakıp mesaj atabilirsin bana 
- 
				  TransferBeitragBenim takımımı görebiliyor musun pazarda ? 
- 
				  TransferBeitragLigin nedir ? 
- 
				  UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]Beitrag+++ Güncel 
- 
				  UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]BeitragLinki halletim şuan tıklayınca direk turnuva bölümüne gidiyor. İnşallah bir kerelik değil bu turnuvaya sürekli insan gelmesini sağlamaya çalışıcam.