Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-249 von insgesamt 249.
- 
				  TransferPrOoFfStRiKeR - - Satılık BeitragTakimjmi geri aldim ve takimdaki oyuncularin %80 kisminda sezon sinu diyo ve 47 yasindalar genc oyunculari olan kisiler ucuza verirse sevinirim takim kotu durumda maclara cikabiliyorum fakat sezon sonu ne yapacabimi bilmiyorum 
- 
				  Hazirlik maciBeitragDerby.05 olmasin o 
- 
				  Hazirlik maciBeitragBen Şifremi biliyodum kullanici adimi bilmiyodum sonradan aklima geldi 
- 
				  Hazirlik maciBeitragEski hesabima geri almam uzere 44klik stadim war hazirlik maci istiyenler msj atsin kulup 44_MalatyaSpor_44 
- 
				  Eski takım aramaBeitragIbrahim abi Oyuncu adi tek hatirliyom akca,baran Koltuklarda ilk bolum full ayakta diger onun arkasindaki orta sira koltuk olmasi lazimdi Arkadas listemden susurlukspor2 wardi, dreamsoldier= Alima malatyaspor wardi 
- 
				  Eski takım aramaBeitragHocam hesabimi buldumda oyuna girerkenki kullanici adimi hwtirlamiyoru ozelden yardim ederseniz kayitli gmailden hesabimi geri alabilirim 
- 
				  Eski takım aramaBeitragAbi benim eski takim wardi adini herseyini unutmusum eski hesap kaldigi yerdenmi devam ediyo yoksa 0dan oyuncular farkli stad bastan hesabin adini bulsam gmailden geri alirim 
- 
				  44.800 Statda Maç aranıyorBeitragTakim adi Evkur_YeniMalatya_Spor 
- 
				  Yenilere yardımBeitragHazirlik maci tarihlerimde buyuk bosluklar oyun kapanmadan once oynuyordum bugunlerde acildigini ogrendim basladim gelismeme yardim etmek icin stad kapasitesi 45.000 ustu arkadaslar hazirlik maci istegi atarlarsa sewinirim Takim: Evkur_YeniMalatya_Spor