Suchergebnisse

Suchergebnisse 281-300 von insgesamt 775.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

Jest nr 111. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 9 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów ( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro …

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

michallisk - - Fun i rozrywka

Beitrag

Druk nr 1126 Rządowy projekt ustawy o zmianie ustawy o bezpieczeństwie osób przebywających na obszarach wodnych.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Czas na rozwiązanie zagadki. Prawidłowo juniora wytypował kolega Dagmarina i zgarnął 10.000.000 Gratulacje !!! A oto junior:N 16 30 xviNt0Z.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jako , że poprzedni junior przepadł to postanowiłem zrobić konkurs od nowa. Wasze poprzednie propozycje dawno się przeterminowały ponieważ była w międzyczasie zmiana wieku. Więc zacznijmy zabawę od nowa. Jest nr 110. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 2 stycznia roku pańskiego 2023 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mn…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Ciąg dalszy problemów z laptopem. Niestety straciłem bezpowrotnie screena z ostatnim juniorem. Dlatego moja propozycja jest taka . Robię konkurs na 110 juniora od nowa. W ramach rekompensaty nagroda wyniesie okrągłą dychę (10.000.000).Czekamy na juniora i ruszamy. Chyba ,że macie jakieś inne pomysły to proszę pisać.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest nr 110. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 18 grudnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje. A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 6.000.000 Euro (…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

W szybkim JTJ nikt poprawnie nie wytypował juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior: OP 18 35 TULQmSX.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest nr 109. Szybki JTJ nas czeka. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 13 grudnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest laptop , jest junior!!! Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior: OP 18 60 4yM3yv0.jpg Pozdrawiam i czekam na juniora.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Drodzy koledzy i koleżanki. Mam problem z laptopem i nie mogę rozwiązać konkursu. Może jutro uda się odzyskać dane i będę znał pozycje , wiek i siłę juniora. Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość. Wasz michallisk

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Karawana idzie dalej. Jest nr 108. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 20 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jes…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Znowu to zrobiliście ! Pierwszy post i trafienie. A konkretnie kolega thorrgall. Gratulacje !!! 2.000.000 padają jego łupem. A oto szczęśliwy junior: PP 18 40 OSmDKLv.jpg

• Benutzer-Avatarbild

X Turniej BTF-Serwer

michallisk - - Turnieje

Beitrag

DAROWIZNY 1.unia niećkowo 8 mln 2. RTS 1910 Widzew Łódż 3 mln (wiadomość na priv w grze) 3.Lechia PG. 3 mln 4. TI AMORE 3 mln 5 RWKS Sparta - 10 mln

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest nr 107. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro (oczy…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Bardzo mi miło ogłosić radosną wiadomość. Padła główna wygrana w moim konkursie Prawidłowo juniora wytypował kolega Dawid1994 i zgarnął 2.000.000 Gratulacje !!! Kolegę Dawid1994 proszę o kontakt w grze. A oto junior :BR 17 30 xSGbYd2.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Siedzisz w tej grze już jakiś czas. Masz tuziny pomysłów jak ja ulepszyć. A tu taka wpadka Trzeba się wylogować z gry i ponownie zalogować wtedy środki pokażą się na głównej stronie w prawym górnym rogu obok liczby CR. Kwota będzie w finansach zaraz po zaakceptowaniu ale na głównej po ponownym zalogowaniu.

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Długo mi przyszło czekać na juniora. Ale jest nr 106. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 3 listopada roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wsk…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „23 października wieczorem rozstrzygnięcie konkursu.“ To chyba drugi taki przypadek w historii JTJ. Dwie osoby prawidłowo wytypowały juniora. Są to Corism07 i Mewa98. Ale kolega Mewa98 zrobił to w pierwszym poście i to on wygrywa 6.000.000 Gratulacje !!! A oto junior:LP 18 35 ZxKKNYk.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Liczymy do 1000

Beitrag

M jak Miłość odc. 1089 Marta wspiera Marię po jej rozstaniu z mężem i umawia się na spotkanie z Teresą,.

• Benutzer-Avatarbild

Skojarzenia

Beitrag

Szczęki