Suchergebnisse
Suchergebnisse 301-320 von insgesamt 775.
-
Jaki To Junior
BeitragMamy go !!! Jest junior nr 105. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 17 października roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jes…
-
Jaki To Junior
BeitragPora na Juniora. Niestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :OŚ 18 35 21XjsMA.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZitat von VexVexowski: „BR Q118 18 lat BR Q145 20 lat DP Q260 21 lat N Q170 18 lat PP Q80 18 lat PP Q180 18 lat PP Q85 19 lat“ Proszę o podanie 5 propozycji juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior nr 104. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.7 października roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 4.000.000 Eu…
-
Jaki To Junior
BeitragNiedziela więc pora na juniora. Niestety tym razem nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :OP 18 40 iVW5z5z.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragZaczynamy od nowa. Junior nr 103. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.26 września roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2…
-
Jaki To Junior
BeitragJuniora nr 102 czas rozliczyć !!! Poprawnie juniora wytypował kolega Dagmarina i zgarnia 12.000.000 . Gratulacje !!! Proszę o kontakt w grze. A oto junior : BR 16 30 TG83v0g.jpg
-
Liczymy do 1000
Beitrag1083
-
IX Turniej BTF-Serwer
michallisk - - Turnieje
BeitragLokario nie żeby się Wam wcinał w turniej ale może jakaś rozpiska kto ile podarował i kto ile dostał? Wiadomo jak to jest z supportem. Przeleją ale nie napiszą za co.
-
Jaki To Junior
BeitragPonad 2 tygodnie czekania. Ale jest. Junior nr 102. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.14 września roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskaza…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1076
-
Skojarzenia
BeitragPolskę zbaw
-
Jaki To Junior
BeitragWysokość wygranej rośnie do 12.000.000 Nikt poprawnie nie wytypował juniora. A oto junior: OZ 18 35 ZqBR8AT.jpg
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior. Jest zabawa. Zaczynamy druga setkę. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.23 sierpnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Jaki To Junior
BeitragWitam Wszystkich. Niestety nikt nie trafił setnego juniora. Dlatego nagroda 20.000.000 przepada i wracamy do 10.000.000 A oto 100 junior:OZ 18 35 XsYPFZV.jpg
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragZitat von kameleon: „będzie coś jeszcze w tym roku? “ Pomyślimy . Tornado kasy nie ma bo wykupił cały RT
-
Skojarzenia
BeitragKatarina
-
Sponsorzy - XXVII edycja LT
michallisk - - Kosz
BeitragTo ja poproszę o ligę IV a konkretnie B Nazwa ligi :Herbaciana IV b Oczywiście wykładam 9 mln Nazwa na jeden sezon.
-
Liczymy do 1000
Beitrag1054 - rozłam w chrześcijaństwie na Kościół wschodni i zachodni
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „13 Lis 2018 Witam. Postanowiłem kontynuować mój konkurs "Jaki to Junior".Zasady są proste.Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie j…