Suchergebnisse
Suchergebnisse 421-440 von insgesamt 775.
-
Skojarzenia
BeitragKobranocka
-
Drużyna na ostatnią literę
BeitragKorona Kielce >>> Energie Cottbus
-
Jaki To Junior
BeitragMam juniora numer 90 !!! Zaczynamy grę o 12 mln. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.11 kwietnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie…
-
Skojarzenia
BeitragPieluchy
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie trafił. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 12.000.000 A oto junior :PP 17 35 cQvMy5u.jpg
-
Skojarzenia
BeitragŻycie
-
Odgadnij piłkarza po klubach
BeitragZgadujemy tu tylko piłkarzy więc nie mogłem wpisać Jurgena Trenera
-
BeitragZitat von John_Wayne: „ale dałeś zonka, to koniec zabawy, my nawet tych klubów nie znamy, jakieś przedwojenne, kto to? Rudolf Hess ??“ Bardzo śmieszne z Tym Rudolfem. Przedwojenne kluby ? My nawet tych klubów nie znamy ? A ilu Was tam się ukrywa ? Ile tym masz lat , chłopaku ? Zabawa prosta JAK DRUT.
-
BeitragKazimierz Deyna SV Glatten - TuS Ergenzingen - 1. FC Pforzheim - Eintracht Frankfurt - Viktoria Sindlingen - Rot-Weiß Frankfurt - 1. FSV Mainz 05
-
Liczymy do 1000
Beitrag356
-
Skojarzenia
BeitragCham
-
Jaki To Junior
BeitragMam juniora za 10.000.000 Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.1 kwietnia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 10.000.000…
-
Jaki To Junior
BeitragNikt nie trafił !!! Pula wzrasta do 10.000.000 Czekam na juniora i typujemy. A oto junior:BR 17 30 yUKTkuA.jpg
-
BeitragClaudio Gentile Real Madryt > FC Schalke 04 > Al Sadd > New York Cosmos
-
BeitragWładysław Żmuda Stal Mielec - KSC Lokeren - Atlante FC krótko i na temat ;)
-
Jaki To Junior
BeitragPierwszy raz zdarzyło mi się ,żeby zwyciężca nie zgłosił się po nagrodę. Zawsze musi być ten pierwszy raz. Nagroda przechodzi na następnego juniora i będzie wynosiła 8.000.000 Mam juniora nr 88. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.21 marca roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a…
-
Skojarzenia
Beitragmłodzieńczy bunt
-
Skojarzenia
BeitragLeśna Góra
-
Liczymy do 1000
Beitrag299
-
Skojarzenia
Beitragcovid