Suchergebnisse

Suchergebnisse 481-500 von insgesamt 775.

• Benutzer-Avatarbild

Typerek G-8 - Edycja X

michallisk - - Bar sportowy

Beitrag

3 Liga Malopolskie 2, kolejka: 18 - 20.01.2022 18;00:00 GKS Pogoń 4:1 Komis Artykułów Dziecięcych DAMIANEK Kajaki 0:2 Górnik Wschowa Gaspar CF 2:1 FC Nawała 3 Liga Pomorskie 1, kolejka: 4 - 20.01.2022 18:00:00 Fc Słupsk 3:0 RKS Racovia Raków Częstochowa Kopacze FC 2:0 JeziorowcyIława 2 Liga 4, kolejka: 8 - 21.01.2022 18:00:00 LZS Wróblew 2:0 Rio Ave VC GREGO 2:1 Batmany FC_Marchewce 1:3 Victoria Jaworzno 2 Liga 399, kolejka: 3 - 21.01.2022 18:00:00 0K5 2:0 katarcity Zyrka 1:3 13Peron

• Benutzer-Avatarbild

Typerek G-8 - Edycja X

Beitrag

2 Liga 395, kolejka: 13 - 18.01.2022 18:00:00 LFC1984 2:2 Lech/Waleczni Otrębusy TSK Orzeł Osiek 1:0 WKS Jeziorki WKS-WIELUN 2:0 Sulmierzyce 1 Liga 82, kolejka: 26 - 18.01.2022 18:00:00 Livebird FC 0:2 Pogoń Łapy KS THC 3:1 Rychlik Club 1 Liga 8, kolejka: 6 - 19.01.2022 18:00:00 FC TYPER 2:0 Inowrocław FC Kodrab 2:0 FC Rakuten Destylacja 0:2 Chojniczanka Chojnice Ekstraklasa 1, kolejka: 9 - 19.01.2022 18:00:00 Cargovia Kargowa 0:2 Jaga 1 FC Juventus 1:2 JELONKI Warszawa

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Czas na wyniki !!! W tej edycji dwie osoby wytypowały poprawnie juniora. Są to kolega Kret i koleżanka Jolka. Jednak szybciej uczyniła to Jolka i to ona wygrywa główna nagrodę 2.000.000 Gratuluję !!! A oto junior : PP 17 40 8pWp8nz.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Typerek G-8 - Edycja X

Beitrag

Do odważnych świat należy :) Mistrzowie NH 0-3 Aminokwasy FC Gibasan 3-1 Orzeł Gniezno Szykana 2-0 Resovia Lechia PG. 0-2 KING ŁÓDŹ KS Odnowa 1-2 KSPB ADAMSCKI Drunk Team 2-0 F.C. Arsenal Londyn BKS GLADIATORS 1-0 TKP Tuchola Amatorka Banino 1-0 Pogoń "Legia warsza" 2-0 Fc Jarczów Champion FC Wyspa 2-2 Koczownicy

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 82.Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.9 stycznia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 2.000.000 Euro ( …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

To jest niesamowite !!! Pierwszy typ i trafiony. Gratulacje dla kolegi Gorgoń89 (proszę o kontakt w grze ) Wygrywa 6.000.000 A oto junior : OP 17 30 fEsLxPa.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

13 dni musiałem czekać na juniora. Jest junior nr 81. Najpierw przypomnienie zasad : Zasady są proste. Dziś tj.1 stycznia roku pańskiego 2022 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wska…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Nie jest tak łatwo trafić juniora. Niestety nikt nie wytypował poprawnie . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 6.000.000 A oto junior :OZ 16 40 mONx6VS.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest junior nr 80. OSIEMDZIESIĄT !!! Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.11 grudnia roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Dzień spóźnienia to żadne spóźnienie ;) Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora. Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior : OP 18 30 1ZOLpuF.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Ależ Ci juniorzy szybko przychodzą :) Jest junior nr 79. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.29 listopada roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Ludzie zwariowałem , pieniądze rozdaję !!! 78 edycję konkursu i 2.000.000 wygrywa kolega torresik76. Proszę o kontakt na PW w grze. A oto junior : LP 18 40 dkmscD8.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Tym razem poszło szybko. Jest junior nr 78. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.21 listopada roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazanie jun…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Uwaga !!! Rozstrzygnięcie konkursu. Prawidłowo juniora wytypował kolega MaksymAFC. Proszę o kontakt w grze. Wygrywa 4.000.000 A oto junior : OZ 16 35 X7XPtet.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Długo czekałem ale przyszedł. Jest junior nr 77. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj.14 listopada roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za poprawne wskazani…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Pewnie każdy czeka na wyniki. Oto i one : Niestety nikt nie wytypował poprawnie juniora . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 4.000.000 A oto junior :OŚ 18 40 gjkHiY1.jpg

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

8 mln wydane więc zaczynamy od nowa ! Jest junior nr 76. Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 31 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za popra…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Zitat: „8 mln to nie zabawa Trzeba to zgarnąć Wszystkim Powodzenia i Pozdrawiam Organizatora :P​ “ Prorok !!! Dziś niedziela więc podaje wyniki konkursu. Juniora prawidłowo wytypował kolega torresik76 ( proszę o kontakt w grze ). Wygrywa 8.000.000 A oto junior :OP 18 35 ZejipTi.jpg ZejipTiZejipTi

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Jest . Jest . Jest . Jest junior nr 75. A więc zaczynamy.Najpierw przypomnienie zasad :Zasady są proste. Dziś tj. 25 października roku pańskiego 2021 dostałem juniora, mam trenera juniorów( 10 level) więc dostaje.A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać 5 propozycji. Propozycje piszemy tutaj w tym temacie.A teraz najważniejsze.Nagrodą za popra…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

Witam. Zaczniemy od spraw regulaminowych. Kolega GH_Saga trochę po czasie podał swoje propozycje , więc nie były brane pod uwagę. A teraz najważniejsze. Niestety nikt nie wytypował prawidłowo juniora . Nagroda przechodzi na następnego i będzie wynosiła 8.000.000 A oto junior: PP 16 65 ( ładnie rośnie ) GWosPbK.jpg