Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 450.
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
BeitragZitat von BeyazKurt: „Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von BeyazKurt: „Önce bir kadroma baksaydın oyuncu var mı diye lig bittiği için tüm oyuncularım gitti yaşlı oldukları için bende pazardan oyuncu almaya çalışıyorum. Elimde birkaç tane genç oyuncu var sadece . Hemen yargısız infaza başvurmasaydın keşke!!“ YARGISIZ infaz değil. 4 tane dizilişinde 3 tanede yedek klübende adam var. 7 oyuncuda YETER“ Ligim dün bittiği için ve oyuncuların bugün gittiğinden dolayı kadroyu düzenleyememiş olamaz mıyım?? Hem …
-
Alıntı
BeitragZitat von Eserbekler: „Valla ayarlara nerden girilir onu bile bilmiyorum nasıl değiştirmişsem artık :)“ yokarda ismine tiklayinca einstellungen yazyior ordan
-
Alıntı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Aynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor :)“ sen türkce kullaniyorsun ozaman biraz hatalar var türkce de yakin zamanda düzelir.“ Ilk gün Almanca seçmiştim sonra değiştirmedim ama değişmiş demek :)“ hayir, kendin deyistirmen gerekir bende daha almanca almanca daha iyi anladigim isin türkce yapmiyorum..
-
Alıntı
BeitragZitat von Eserbekler: „Aynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor :)“ sen türkce kullaniyorsun ozaman biraz hatalar var türkce de yakin zamanda düzelir.
-
beklerlerr oyuncu satıyor
BeitragZitat von Eserbekler: „Konu kilit lütfen yeni satışlarda yeni konu acarım burası karıştı :)“Kilit.
-
Alıntı
BeitragZitat von Eserbekler: „Daha önce birden fazla kişinin mesajını alıntı yapabiliyorduk şimdi sadece 1 mesaja alıntı yapılıyor. Böyle mi devam edecek yoksa eski haline gelecek mi :)“ Zitat von Şevket: „Dediğin gibi 1 mesaja alıntı oluyor“ bunu mu demek istiyorsunuz , bende olluyor.
-
Stad Farkı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Iptal ettim %10 kesiyormus sadece saolun KONU KILIT“ Konu kilit.
-
Stad Farkı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Saolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?“ tek tek basarsan stadin hep büyüyor ve gelir elde edersin, ama birden basarsan hepsi bitmezini mesela sende 159gün yaziyor, ozaman 159gün beklersin simdik. yani demek istedigim159gün sonra stadin büyür. “ Iptal edersem verdigim paranin hepsini alabiliyormuyum“ bildigim …
-
255 Forvet 26 yaşında
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Konu Kilit“ Konu kilit.
-
Stad Farkı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Saolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?“ tek tek basarsan stadin hep büyüyor ve gelir elde edersin, ama birden basarsan hepsi bitmezini mesela sende 159gün yaziyor, ozaman 159gün beklersin simdik. yani demek istedigim159gün sonra stadin büyür.
-
Ev bonusu
Beitrag99 olmazi gerekir veya 100.. dizilisine girdiginde o bonusun üstüne gittinde orda da 99 yaziyor saten.
-
Zitat von pyr3x: „Beyler eposta adresimi unuttum şifreyi biliyorum sadece takım adımı biliyorum ama kullanıcı adınıda bilmiyorum adminlerden rica etsem eposta adresini verebilirler mi? kullandığım tek bir şifre var eposta adreslerinde o yuzden epostayı alırsam takımımı geri alabilirim“ takim adini ve menejer adini ver.