Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BeyazKurt: „Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von BeyazKurt: „Önce bir kadroma baksaydın oyuncu var mı diye lig bittiği için tüm oyuncularım gitti yaşlı oldukları için bende pazardan oyuncu almaya çalışıyorum. Elimde birkaç tane genç oyuncu var sadece . Hemen yargısız infaza başvurmasaydın keşke!!“ YARGISIZ infaz değil. 4 tane dizilişinde 3 tanede yedek klübende adam var. 7 oyuncuda YETER“ Ligim dün bittiği için ve oyuncuların bugün gittiğinden dolayı kadroyu düzenleyememiş olamaz mıyım?? Hem …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Yavuzkls: „Çok olmasa da var ama hâlâ secilemedik:))“ bende hic secilmedim daha belki sira gelmemistir daha

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Herkesi bir merak sardı şu an ödüller de eklenecek mı acaba :)“ suan öyle bir durum yok, sadece lig isimleri deyicecek.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Yavuzkls: „Merak ediyorum haftanın menajeri neye göre seçiliyor :)“ hesabinizda kredi varsa sansa göre seciliyor.

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Umut-Melissa2012 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Valla ayarlara nerden girilir onu bile bilmiyorum nasıl değiştirmişsem artık :)“ yokarda ismine tiklayinca einstellungen yazyior ordan

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Aynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor :)“ sen türkce kullaniyorsun ozaman biraz hatalar var türkce de yakin zamanda düzelir.“ Ilk gün Almanca seçmiştim sonra değiştirmedim ama değişmiş demek :)“ hayir, kendin deyistirmen gerekir bende daha almanca almanca daha iyi anladigim isin türkce yapmiyorum..

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Aynen ben de olmuyor alıntı yapınca doğrudan yorum yeri açılıyor başka alıntı olmuyor :)“ sen türkce kullaniyorsun ozaman biraz hatalar var türkce de yakin zamanda düzelir.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr oyuncu satıyor

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Konu kilit lütfen yeni satışlarda yeni konu acarım burası karıştı :)“Kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Alıntı

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Daha önce birden fazla kişinin mesajını alıntı yapabiliyorduk şimdi sadece 1 mesaja alıntı yapılıyor. Böyle mi devam edecek yoksa eski haline gelecek mi :)“ Zitat von Şevket: „Dediğin gibi 1 mesaja alıntı oluyor“ bunu mu demek istiyorsunuz , bende olluyor.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Iptal ettim %10 kesiyormus sadece saolun KONU KILIT“ Konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Saolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?“ tek tek basarsan stadin hep büyüyor ve gelir elde edersin, ama birden basarsan hepsi bitmezini mesela sende 159gün yaziyor, ozaman 159gün beklersin simdik. yani demek istedigim159gün sonra stadin büyür. “ Iptal edersem verdigim paranin hepsini alabiliyormuyum“ bildigim …

• Benutzer-Avatarbild

255 Forvet 26 yaşında

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Konu Kilit“ Konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Saolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?“ tek tek basarsan stadin hep büyüyor ve gelir elde edersin, ama birden basarsan hepsi bitmezini mesela sende 159gün yaziyor, ozaman 159gün beklersin simdik. yani demek istedigim159gün sonra stadin büyür.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ evet katiliyorum, en iyisi bu. ben 12 25 55 yaptim 800-900bin geliyor 66bin stada. 10 20 50 yaptimda 650bin geliyordu.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadeniz.: „Yaşı 40 üstü bir sürü oyuncu var oyunda ve takımlar onların sayesinde maç kazanıyorlar. Bu konuda bir düzenleme gelecek mi ?“ kas defa aciklama yaptik, oyuncular sözlesmesi bitince gidecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pyr3x: „özel mesaja nerden ulaşabilirim?“ yokari da konversationen yaziyor ona tikla sonra alle konversationen ona tikla.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Konu kilit“konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pyr3x: „F.K ÇATALKAYA GÖRKEM PERİSİC“ tamamdir bizden haber bekle.

• Benutzer-Avatarbild

Ev bonusu

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

99 olmazi gerekir veya 100.. dizilisine girdiginde o bonusun üstüne gittinde orda da 99 yaziyor saten.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pyr3x: „Beyler eposta adresimi unuttum şifreyi biliyorum sadece takım adımı biliyorum ama kullanıcı adınıda bilmiyorum adminlerden rica etsem eposta adresini verebilirler mi? kullandığım tek bir şifre var eposta adreslerinde o yuzden epostayı alırsam takımımı geri alabilirim“ takim adini ve menejer adini ver.