Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

17 Haziranda başlayacak uygulama , 17 haziran ve o günden sonraki her maç için geçerlidir.

• Benutzer-Avatarbild

Acil SATILIK Topçular

Marques - - Satılık

Beitrag

Zitat von OZWOLF97: „DD ve OD fiyatı nedir abi ?“ DD için 11 , OD için 18 istiyorum

• Benutzer-Avatarbild

Acil SATILIK Topçular

Marques - - Satılık

Beitrag

KL 490 25 DD 455 31 OD 475 31

• Benutzer-Avatarbild

HAzırlık maçı arıyorum...

Marques - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Crescent takım ismi , deplasman olarak bana yollayabilirsin boş olan günlerimde.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

1 yıl olup atanamamanız imkansız. Hesabınıza 10 gün girmeyince inakif olur ve lige atanmaz. Hesabınızın lige atanması için düzenli bir şekilde oyuna girip takip etmeniz gerekecektir. İkincisi kadronuzda 7 oyuncu veya daha fazla olması gerekmektedir , aksi halde lige atanamazsınız.

• Benutzer-Avatarbild

İsim değişiklik

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Takım adını 65 kredi karşılığı değiştirebilirsiniz. Diğerleri değiştirilemez.

• Benutzer-Avatarbild

Oyundan çıkış yapınız , şifre girdiğiniz yerin hemen altında hesap ayarları diye bir buton var , ona tıklayıp bilgileri girdiğinizde bütün hesap ayarları karşınıza çıkar.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama Hataları

Beitrag

Futbolcup yazınca çıkıyor.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama Hataları

Beitrag

Futbolcup Mobil Uygulaması ile ilgili hataları buradan bizimle paylaşabilirsiniz. Futbolcup TR Yönetim Ekibi

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler, Türkiye ve Almanya ekibinin ortak çalışması sonucu mobil uygulamazın Play Store'da yayınlandı! TIKLA INDIR Göreve geldiğimiz günden itibaren bize destek olan ve bu günleri görmemizi sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Uygulamada daha yolun başındayız. Gelecekte yeni fonksiyonlar, güncellemeler ve ilave eklentiler eklenecektir. Uygulama çevirisini sorunsuz bir şekilde yapmaya çalıştık. Ancak herhangi bir çeviri hatası fark ederseniz aşağıdaki konu altına yorum olarak ya…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ramazan: „Bence kötü oyuncu fiyatları baya bi artacsk Para arzı artırtça eflasyon olut fiyatlar yükselir “ Oyundaki oyuncu artışıyla beraber , oyunda ki para akışı sağlanınca uygulama kalkması söz konusu olabilir ama şuanlık fikrimiz bu yönde.

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler , Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Maç başına Galibiyet ve beraberlik primini bugün itibariyle sonuca ulaştırmış bulunmaktayız. Çok kısa bir süre önce sizlerin önerilerini almak için forumda bir başlık açmıştık , herkesin tek tek önerileri okundu ve nihayi karar alındı. MAÇ BAŞINA GALİBİYET PRİMLERİ SÜPER LİG : Maç başına 5 m 1.LİG : Maç Başına 4 m TFF 2.LİG : Maç Başına 3 m TFF 3.LİG : Maç başına 2.5 m BERABERLİK PRİMİ : Süper lig , 1.lig , TFF 2.lig ve TFF 3.liglerinde oyn…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Flood yapmak şöyle yasak , 1 saat içerisinde üst üste mesaj yazmak flood oluyor. yoksa 3 4 5 saat arayla falan yazabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von vista1: „Benim bu konuda birkaç görüşüm var yüksek liglerdeki takımlara elbette daha çok para varilmeli.burdaki ödül çalışması rasgele süper lige şu kadar verelim alt liglere şu kadar verelim diye kabataslak bir çalışma yerine aşağıda anlattığım gibi olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.. 1.yol Bizim süper liglerden kadro gücü beklentimiz nedir 8000-10000 arası diyelim .bu rakamdaki kadronun aylık futbolcu maaş masrafı nedir ? sallıyorum 10m olsun.verilecek ödülde o ligdeki bir takımd…

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar Bütün ligleri yazın ben örnek olarak 2 lig yazdım. SÜPER LİG 5 takım ve DİĞER LİGLER 3 takım olarak ödüllendirilecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler , Herkesin şikayetçi olduğu sürekli bahsettiği konu ile ilgili olarak çalışmalarımız sürüyordu , artan şikayetler üstüne bu işi hızlandırmaya karar verdik ve daha iyi bir hizmet sunabilmek adına sizin önerilerinize ihtiyacımız var. Lig bitiminde ilk 3'e girene belirli miktar havuz geliri dağıtılacaktır. Kafamızı karıştıran en önemli konu ise para miktarıdır. Lütfen bizimle görüşlerinizi paylaşın! Süper Lig'te ilk 5 ve diğer tüm liglerde ilk 3'e girene para ödülü verilecektir. …

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Marques - - Klanlar

Beitrag

Şuraya 100 m para verecem desem herkes doluşur , ertesi gün kimse gelmez. İnsanlar sohbeti de parayla yapar olmuş

• Benutzer-Avatarbild

Lig sonunda belirli bir sıralamaya giren takımlara FUTBOLCUP Havuz Gelirleri Dağıtımı adında Para yardımında bulunulacaktır. Bununla ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde başlamıştır. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur. FUTBOLCUP TÜRKİYE YÖNETİM EKİBİ

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Makul bir öneri gibi görünüyor. Herkes gelirini giderini bilir. Şartlar geri ödeme şartları sunulduğunda da bu durumu göz önüne alarak onaylar yada vazgeçer. Ancak benim kafama takılan bazı noktalar var. Geri ödemede faiz uygulanacak mı? Liginin seviyesine göre mi kredi üst sınırı belirlenecek yoksa gelir giderleri mi dikkate alınacak? +Bir önerim de kasamızdaki parayı yatırıp yatırdığımız paraya göre ufak kazançlar elde edebiliriz. Bunun için oyuna banka eklenebilir.“ Küç…

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar KREDİ derken yanlış bir anlama olabilir , KREDİ ÇEKME ( Sistem Borç Oyun Parası Alma ) karıştırmayalım lütfen.