Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler , Maddi anlamda sıkışıklığınızı çözmek adına , rahat bir nefes almak için kredi sistemini siz değerli menajerlerimize oylamaya açmış bulunuyoruz. Size kısaca projeden bahsedeyim , eğer oy çoğunluğu ile kabul edilirse detaylı bir şekilde açıklamasını yapacağız. Kredi çekmek isteyen menajer için önce başvuru süreci oluyor , bu süreçte istediği miktar ve bu miktarı geri ödeme imkanı var mı yok mu kontrol edilip , gelir gider tablosu çıkarıldıktan sonra kişiye sonucu ulaştırılıyor…

• Benutzer-Avatarbild

Yeniliyorum!

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Merhaba @AkinUzgul , Herkesin kafasını karıştıran konulardan biri kadro gücü. kadro gücü düşükse güçsüz yüksekse güçlü takım oluyor. malesef böyle değil , yedeği olmayan bir çok takım var ve bonuslarıyla üstüne 1000 diziliş daha ekleniyor. Örnein 5900 takım gücü var diyorsun , 5300 dizilişi olsa bonuslarla 6100 falan oluyor çok rahat şekilde. Sadece bu maç için değil genelleme yapmak istedim. Sadece bu da değil tabi ki , Karşı takımın taktik ayarları ve sizin kendi taktik ayarlarınızın da önemi …

• Benutzer-Avatarbild

@Oguzhan Ozen

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Tarayıcınızın geçmişini silip bakmayı denediniz mi ?

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Hâlâ onay bekliyorum“ Merhaba @AkinUzgul , Başka bir logo yüklemeyi dener misiniz? Eğer aynı şekilde silinirse sorunu Alman heyetine ileteceğim.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Hatası

Beitrag

Merhaba @city_kent, Ara transfer döneminde aldığınız oyuncunun kadronuza katılma tarihi ; devre arasına girmeden son yapacağınız lig maçı tarihinin gününe girmeden yapılmalıdır. aksi taktirde oyuncunuz lig bitiminde gelecektir. Örneğin ; Devre arasına girmeden önceki son lig maçın ; 22.05.2019 A takımı - B takımı Bu takımlar için geçerli olan son transfer süresi 21.05.2019 23:59'dur. İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Bilet Fiyatları

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

10 25 55 ideal rakamlar bunlar. Her lig için geçerlidir. En yüksek geliri bu fiyatlarla elde edersin doluluk oranı ise %90 %95’i dolar.

• Benutzer-Avatarbild

Ramazan Bayramından sonra mevkiler foruma endeks edilecektir. İyi Oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.05.2019

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Değerli Futbolcup Forum Üyeleri , 07.04.2019 ve 07.05.2019 tarihleri arasında belirttiğimiz özellikleri karşılayan , Forumda aktif bir rol oynayan arkadaşımız @aaassstır. 5aZgAj.jpg Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve kazandığı ödülleri size takdim etmek istiyorum. - 25 m para ödülü - Mayıs ayında 1 defa Günün Menajeri Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konularda yardımcı olmak) - Kesinlikle saygı ve sevgi çerçevesini aşmaması gerekir. - Düz…

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Marques - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli canavara bağıran insanlar arasında olmaktansa ölürüm daha davosa gelmem bilesiniz ki. yeni kelime : Almanya

• Benutzer-Avatarbild

Senin paran 9 nisanda 4 m olarak yatırılmış. Kontrol etmeden bize geri dönüş sağlama , bizi de meşgul etme olmadık şeylerle.

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von savun_ay: „Manejer : savun_ay Takım : YıLDıRaY kredisiz“ Malesef kredisiz turnuva sizden önce doldu.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun mailinizi değiştirebilirim , eğer oyun mailinizi değiştirmemi isterseniz oyundan veya forumdan istediğiniz mail adresinizi yazın.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama Test Başvurusu

Marques - - Haberler

Beitrag

Takım adı : Crescent Menajer adı : Marques. Bana oyundan özelden yazarsanız linki sizinle paylaşabilirim.

• Benutzer-Avatarbild

Gerek fazla etkinlik gerek kendi yoğunluğumuzdan dolayı ödülleri yatırma kısmında gecikmeler oluyordu , baktık olumsuz yorumlar aldık biz de hiç yapmamaya karar verdik. Çünkü biz yoğunluğumuza rağmen araya onları sıkıştırıp yapmaya çalışırken bazı arkadaşlar bunun hakkında ileri geri konuştu ama farkında değiller bu durumdan kendileri zarar gördü.

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama Test Başvurusu

Marques - - Haberler

Beitrag

Sevgili Menajerler , Mart ayında çıkmasını beklediğimiz Mobil uygulamanın bazı teknik nedenlerden dolayı uzamış olması , size verdiğimiz sözden ötürü bizi mahçup duruma düşürmüştür. Bu konu hakkında çok sıkı şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Uzun süredir Yönetim Ekibi olarak uygulamayı test ederek hataları gerekli mercilere iletmiş bulunmaktayız. Uygulamayı yayınladığımızda herhangi bir hata ile karşılaşmamak adına çabalıyoruz. Aldığımız son geri dönüşlere göre , uygulamanın son noktaları…

• Benutzer-Avatarbild

Lig tahmin etkinliği yapılmayacak artık. Şampiyonlar ligi , uefa ve türkiye kupasından devam.

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

Marques - - Etkinlikler

Beitrag

Başvuru yapıp tarihleri uyuşan takımların multi kontrollerini yapıp turnuvalara yerleştirdim. alamadığım takımların ise büyük ihtimalle o tarihte turnuvası vardır. Eğer gözümden kaçan olduya bildirsin kontrolünü yapalım. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

YARIŞMAMIZ BUGÜN İTİBARİYLE SONLANMIŞTIR. BUGÜNE KADAR YARIŞMAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. FARKLI BİR ETKİNLİKTE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.. İYİ OYUNLAR

• Benutzer-Avatarbild

17.04.2019 Tarihli Yarışma Kazananları ; Bahri Yavuz 15 m tutulucu48 4 m 17gökhan17 4 m