Cristiano Ronaldo
POST KONKURSOWY W nowy rok z FutbolCup: kolejka 1
-
mm2 -
6. Dezember 2018 um 15:10 -
Geschlossen
-
-
Cristiano Ronaldo
-
Moim zdaniem najlepszym zawodnikiem w 2018 roku był Krzysztof Piątek
-
Cristiano Ronaldo
-
Cristiano Ronaldo !
-
W mojej ocenie najlepszym zawodnikiem tego roku był Ronaldo. Gościa można lubić bądź nie ale to jaką formę prezentuje jest naprawdę godne podziwu.
-
Cristiano Ronaldo
-
Sławek Peszko (Atmosferić) Bo dobra zabawa i mocna głowa jest najważniejsza.
-
Luka Modrić
-
Moim zdaniem najlepszym zawodnikiem w roku 2018 był i jest Sławomir Peszko
a tak na serio Kylian Sanmi Mbappé Lottin -
Wg mnie - Salah, tylko, że zabrakło niestety LM wtedy by zdobył pewnie
Ronaldo gra w Juve - gra dobrze, gdzie by nie był gra dobrze. Messi w innym klubie np nie wiem czy by potrafił się zaklimatyzować. -
Moim zdaniem to Messi, a to dlatego że ciągnął Barcę w tak jak mógł jego liczby nie kłamią
-
Kylian Mbappé
-
Według mnie najlepszym zawodnikiem 2018 roku jest Leo Messi, ponieważ cały rok gra na równym oraz bardzo wysokim poziomie.
-
Według mnie najlepszym zawodnikiem w 2018 roku był Luka Modrić. W Realu i z reprezentacją osiągnął sukces.
-
Według mnie najlepszym zawodnikiem w 2018 roku był Cristiano Ronaldo. Dobre występy w Reprezentacji, oraz poprowadził Real do zwycięstwa w Lidze Mistrzów.
-
Leo Messi, jak tez inni nazywaja, the GOAT
-
Nigdzie nie jest napisane, że chodzi o piłkarza, dlatego uważam, że najlepszym zawodnikiem 2018 roku był Kamil Stoch.
-
Według mnie najlepszym piłkarzem w 2018 był Cristiano Ronaldo chociaż jestem kibicem Messiego to wiem że ten sezon był naprawdę dobry dla Ronaldo bramki jego w LM i innych rozgrywkach w reprezentacja jedynie były większe nadzieje sezon miał lepszy od Messiego i myślę ze był lepszy w całokształcie od Modricia Taka moja opinia mam nadzieję że Messi zdominuje następny rok

-
Moim zdaniem najlepszym zawodnikiem w 2018 roku jest i był Christian Eriksen
-