RKS Motor Lublin S.A : K.S. Jaroslawiec (s)
K.S. Jaroslawiec nie odpisuje na wiadomości odnośnie zwolnienia terminu bo mam zajęty dzisiaj minie termin akceptacji na spotkanie jak nie będzie odpowiedzi zwrotnej szukam nowego rywala
RKS Motor Lublin S.A : K.S. Jaroslawiec (s)
K.S. Jaroslawiec nie odpisuje na wiadomości odnośnie zwolnienia terminu bo mam zajęty dzisiaj minie termin akceptacji na spotkanie jak nie będzie odpowiedzi zwrotnej szukam nowego rywala
Kolejka 24 - 03.06.2024
Ostróda Tigers F.C. : RKS Motor Lublin S.A
Brak akceptacji zespołu Ostróda minął termin zaakceptowania szukam nowego rywala
Za późno zorientowałem się że mecz ostatniej kolejki z GH_Saga jeszcze nie miałem ustawionego. Wysłałem prośbę o zwolnienie terminu. Dostałem odpowiedź że już za późno (zdaję sobie z tego sprawe), ale żadnego przypomnienia nie dostałem, że czegoś nie zaakceptowałem. Przyjmuje wo że swojej strony ale uważam że powinien być obustronny
Zgodnie z regulaminem albo nawet przeciw niemu możecie rozegrać symkę i wynik podesłać szanownemu koledze Mewa. On będzie wiedział co i jak. Znam problem z autopsji, bardzo dobre rozwiązanie. Miła obsługa i szybkie załatwienie sprawy. Naprawdę polecam.
Za późno zorientowałem się że mecz ostatniej kolejki z GH_Saga jeszcze nie miałem ustawionego. Wysłałem prośbę o zwolnienie terminu. Dostałem odpowiedź że już za późno (zdaję sobie z tego sprawe), ale żadnego przypomnienia nie dostałem, że czegoś nie zaakceptowałem. Przyjmuje wo że swojej strony ale uważam że powinien być obustronny
Tak jak napisał Pan Moderator michallisk, polecam zagrać symulację.
V liga - 10 kolejka ( 14.07.2024)
K.S. Jaroslawiec : ✩Kolejowy Klub Sportowy✩ (s)
Zespół K.S. Jaroslawiec ma zajęty termin, wysłałem 2 wiadomości odnośnie zwolnienia terminu (26 i 29 czerwca). Nie otrzymałem odpowiedzi... szukam nowego rywala.
V liga - 4 kolejka (06.07.2024)
K.S. Stary Wiśnicz : Wawel Wirek
Wawel Wirek ma zajęty termin, wysłałem 2 wiadomości odnośnienia zwolnienia terminu (25 i 29 czerwca). Nie otrzymałem odpowiedzi... szukam nowego rywala.
Kolejka 3 - 04.07.2024 V liga
Zespół K.S. Jaroslawiec ma nadal zajęty termin, a mecz już za 2 dni - do tej pory nie otrzymałem od niego żadnej wiadomości
Kolejka 15 V liga
K.S. Jaroslawiec : RKS Motor Lublin S.A
Brak akceptacji ze strony Jarosławiec, zajęty termin, wysłana wiadomość priv do tej pory bez odzewu i zwolnienia terminu szukam kogoś nowego na ten dzien
Redłovia Redło brak akceptacji meczy
21.07.2024 The Karakans - brak akceptacji, brak odzewu na przypomnienie
Zespół Redłovia Redło jest nieaktywny, każdy nierozegrany mecz będzie rozstrzygnięty walkowerem na korzyść rywala. Można też szukać dowolnego rywala w terminie gry z Redłovią.
V liga - 32 kolejka ( 13.08.2024)
Wawel Wirek : ✩Kolejowy Klub Sportowy✩ (s)
Zespół Wawel Wirek ma zajęty termin, wysłałem 2 wiadomości odnośnie zwolnienia terminu (15 i 21 lipca). Nie otrzymałem odpowiedzi... szukam nowego rywala.
IVB Liga - zespół FC Tylice jest nieaktywny, pozostałe mecze do końca ligi zostaną rozstrzygnięte na korzyść rywali.
Przypominam o możliwości "anulowania" walkowerów poprzez rozegranie symulacji lub meczu towarzyskiego w środę lub piątek, czas do soboty (17.08) włącznie.
Mistrzowie z dzielnicy - nie wyszukuje zespołu liga IVA
Zapewne chodzi Ci o ligę IV B.
https://futbolcup.pl/#/index.php?w=…04&_=1724259347
Klub nieaktywny, nie ma rankingu ELO. Udało mi się ustalić że ostatnie logowanie było 8 sierpnia.
FC Rokita - zaproszony , wysłane 2 upomnienia na pw i nadal brak akceptacji terminu - V liga.
Słupia Black - nie akceptuje meczów
IVA - klub Trzy Korony Żarnobyl usunął konto, prawdopodobnie nie dojdzie do meczów, można szukać dowolnego rywala.