Niepozorne Zaplecze Futbolcup
WKS Śląsk Wrocław Psie pole 3.06 brak reakcji na zaproszenie i wiadomości - szukam klub na MT
Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy
-
-
04.06.2019 - mecz z zespołem Rozrzutnik Budzisław - brak akceptacji zaproszenia, brak odezwu na PW - szukam kogoś na zastępstwo
-
Brak drużyny Kryształ do rozegrania MT.
-
02.06 - III liga - Raba Bessów nie zaakceptował zaproszenia na mecz
09.06 - III liga - podobnie jak w przypadku Kreta Rozrzutnik Budzisław nie zakceptował zaproszenia na mecz
-
Ks Unia Lisowice 26.05
Studnia (S) Bydgoszcz 27.05
brak akceptacji i odezwu -
Niepozorne zaplecze Futbolcup
Chrobry Głogów Koprnik 1984 - 17.06.2019
Brak odpowiedzi na zaproszenie i wiadomość -
Dołaczam sie do poprzednich menago z powodu braku akceptacji MT na 02.06 przez klub Rozrzutnik Budzisław
-
Kolejny raz klub Fc KaRa KrAkOw oddał mecz walkowerem. Jakaś kpina z tej ligi już się robi.
[Blockierte Grafik: https://i.ibb.co/LQythYm/Opera-Zdj-cie-2019-06-02-151829-futbolcup-pl.png]
-
Kolejny raz klub Fc KaRa KrAkOw oddał mecz walkowerem. Jakaś kpina z tej ligi już się robi.
[Blockierte Grafik: https://i.ibb.co/LQythYm/Opera-Zdj-cie-2019-06-02-151829-futbolcup-pl.png]
Przykro mi z tego powodu, ale nie jestem w stanie zagwarantować, że gracz wystawi podstawowy skład.
Wprowadziłem poprawkę do regulaminu, że jeśli taka sytuacja zdarzy się trzykrotnie podczas jednego sezonu taki gracz zostaje usunięty z listy Uczestników.
Jeśli macie jakieś inne pomysły jak zapobiec takim sytuacjom jestem otwarty na Wasze sugestie.
-
Według mnie w takie sytuacji powinno się dać takiej osobie 48h na wyjaśnienie takiego zajścia, jeżeli się sam nie odezwie po 48h wylot. Może się wytłumaczyć max 2 razy - za 3 wylot
-
Przykro mi z tego powodu, ale nie jestem w stanie zagwarantować, że gracz wystawi podstawowy skład.
Wprowadziłem poprawkę do regulaminu, że jeśli taka sytuacja zdarzy się trzykrotnie podczas jednego sezonu taki gracz zostaje usunięty z listy Uczestników.
Jeśli macie jakieś inne pomysły jak zapobiec takim sytuacjom jestem otwarty na Wasze sugestie.
Nie no wiadomo, przecież nie mam nic do organizatorów, chwała wam za to, że jest taka liga towarzyska.
Mi np. byłoby ciężko organizować samemu wszystkie mecze towarzyskie.Pomysł kolegi wyżej jest całkiem fajny, z tym że ja bym skrócił ten czas do 24 godzin na wyjaśnienia.
-
nie moge namierzyć zespołu LegoFriends co mam zrobić ?
-
nie moge namierzyć zespołu LegoFriends co mam zrobić ?
Zespół mi wyszukuje, managerem jest Franciszek Dolass, spróbuj jeszcze raz, dziękuję!
-
MURINIO - blackburn - 4589
Czy taki zawodnik/zespół jeszcze istnieje na futbolcup? Nie mogę go wyszukać.
-
MURINIO - blackburn - 4589
Czy taki zawodnik/zespół jeszcze istnieje na futbolcup? Nie mogę go wyszukać.
Ja także nie mogę znaleźć tej drużyny w grze
-
Ja również nie mogę odnaleźć zespołu blackburn w grze.
-
Z informacji jakie udało się mnie ustalić zespół blackburn jest nieaktywny od początku czerwca.
Proszę stosować regulamin - jeśli na 3 tygodnie przed danym terminem gracz, wciąż jest nieaktywny śmiało szukajcie nowych rywali.
-
Brak akceptacji zaproszenia i brak odzewu na PW. Szukam kogoś na ten termin.
III liga
Kolejka 2 - 02.07.2019
KS Kretovia : K.S. Stary Wiśnicz -
2 liga, 2 kolejka (02.07)
Huragan Humniska (b) : Qarabag Agdamprzeciwnik nie zaakceptował zaproszenia, brak odpowiedzi na pw
-
16.07.2019 Jägermeister
-