Liga Towarzyska - problematyczni przeciwnicy

• Zespół: Michałów
    Menadżer: Gonzalo17
    Liga VB, Nie przyjął zaproszenia dnia 11 i 22 marca. Wiadomość z przypomnieniem o MT została wysłana 4 marca bez odpowiedzi.

• Nie mogę wyszukać drużyn:
    - FC WALEC Dobrodzień
    - RTS Zorza Świeligów
    - Balasport Ostrów
    - AKSON
    Z ich strony brak odzewu

VICTORIA POMORZOWICE
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Einmal editiert, zuletzt von Radek25 (27. März 2019 um 14:20)

• Nie można znaleźć drużyny - PGE Huragan Koscian.
    Proszę o info czy ta drużyna jeszcze gra czy mogę już szukać innej drużyny aby nie czekać do ostatniej chwili.
    Pozdrawiam.

• PGE Huragan Koscian - nie akceptuje zaproszeń
    Fc KaRa KrAkOw - oddaje walkowerem mecze towarzyskie

Einmal editiert, zuletzt von Kez_ (28. März 2019 um 20:40)

• czesc, juz od tamtego sezonu zrezygnowalem z meczow miedzysezonowych, a w tym wlasnie dowiedzialem sie ze jestem uwzgledniony w tym terminarzu miedzy sezonami lt - ewentualnych przeciwnikow wedlug tego terminarzu do konca miesiaca chetnie przyjme ale na mecze u siebie zeby juz nie robic burdelu, a jak komus nie pasuje gra na wyjezdzie to niech sobie poszuka innego przeciwnika na dany termin

huragan humniska, VB

• FC Dzikie Wieprze (s) - nie zaakceptował meczy na 1 i 2 runde (08 i 19.04.2019)
    Visca Catalunya (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (24.04.2019)
    F.C Barcelona. (b) - ma zajęty termin międzysezonowy (25.04.2019)

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO UDZIAŁU W LIGACH TOWARZYSKICH NA SERWERACH >TURCJA< ORAZ >AUSTRIA<

• Jesli regulamin zezwala Wam na szukanie nowych rywali, proszę to robić, żebyscie nie zostali bez MT na dany dzień.

1 runda - 1-11 kolejka - możecie już od 27/03 mieć nowych rywali na te terminy
    2 runda - 12-22 kolejka - od dzisiaj (01/04) możecie mieć nowych rywali

Mecze międzysezonowe - od soboty (06/04) możecie mieć nowych rywali - jesli rywal ma już zajęty termin, od razu szukajcie nowych rywali.

• Jeżeli jacyś gracze są problematyczni to chętnie zagram / dołączę do ligi. Grałem kiedyś w tę grę i bardzo dobrze wspominam, teraz do niej wracam i chętnie znów dołączę do społeczności :).

Zespół: Pro Gram
    Menadżer: Respe

• Rozgrywki LT PL - IVB liga
    Brak akceptacji zaproszenia na MT:

Kolejka 22 - 22.04.2019
    HC Tigers : KS Kretovia

Po wysłaniu wiadomości zaakceptował mecz tylko na pierwszą rundę, na drugą oraz na mecz między sezonowy niestety nie. Szukam rywali.

• Przepraszam bardzo za problemy, ale niestety jestem zmuszony do zrezygnowania z udziału w lidze towarzyskiej.
    Zostałem przydzielony do V ligi podgrupy VA, klub Sparta Radlin F.C.

Einmal editiert, zuletzt von Lewus19 (24. April 2019 um 20:12)

• Czesc,

jesli nie wyszukuje Wam jakiegos zespołu jest on prawdopodobnie nieaktywny. Jak ktos już znalazł sobie innego rywala na ten termin - nie ma problemu, kto chce może zacząć szukać innych rywali, kto chce może się jeszcze wstrzymać.

Dodatkowo z LT wycofały się zespoły (niestety po wrzuceniu terminarzy):

Sparta Radlin F.C.
    KS UNIA Lisowice
    Asfalt 1,7 km

Terminy z w/w zespołami proszę traktować jako WOLNY LOS, czyli gracie z kim chcecie - mecze te będą zweryfikowane jako w/o dla przeciwników tych zespołów.